mandag 5. oktober 2015

Jotun senses passer til

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En pudderrosa farge med lunhet og varme.

Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt. Rosa passer til langt mer enn man kanskje skulle tro! En helt lys og gyllen pudderrosa tone.


Soft Skin er varm og lun å omgi seg med. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. I stedet for Misty Shadow i stue, entre, trappoppgang og gang i 3. Wisdom er magisk, beroligende, og oppfordrer til klare tanker i en atmosfære av forfinet, maskulin eleganse. Jotun Senses som tilstøtende rom?


Denne fargen tilfører både magi, eleganse og dybde.

Fargetips til grå vegger Mange ønsker mer farge mot gråmalte vegger. Harde og skarpe farger, er ikke så fint sammen grått. Det er ikke alltid det skal så mye farge til , men finn én myk farge du liker og jobb med ulike nyanser av den.


Ikke alle farger passer i alle rom Hvis ikke gangen har dagslys, så bør den ikke males så mørk. Noen nyanser passer godt som dempede, behagelige veggfarger – og andre er friske, gulaktige og oppkvikkende farger. En svak nøytral grå tone. Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc.


De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene, i enkelte. Er du ute etter en veggfarge, eller er det møbler som skal males? Sender du oss litt mer info i tillegg til bilder, slik at vi får ett inntrykk av lysforhol gulv og møbler er det enklere for oss å gi deg gode råd. Det er viktig at fargene passer sammen, spesielt når de er synlig fra samme rom. Denne hadde jeg allerede plukket ut til badet og vaskerommet, før den havnet på det nye fargekartet.


Fine duse farger til. Fargekartet inneholder også en oversikt over hvilke hvittoner som passer til de ulike. Trender kommer og går tenker du kanskje, men noen trender blir lenge. Vi har for eksempel alle et forhold til fargen Caffe Latte. Den rejerte fra sent på nittitallet og helt frem til bare et par år siden.


Nå er det kalk som gjelder.

Det kan vi kalle en varig trend. Og høyst trolig vil denne være trendy lenge. Kalk passer til så mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg