mandag 12. oktober 2015

Søke barnehageplass drammen

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Kontakt Forvaltningskontoret for barnehage, skole og oppvekst E-post. Søke , endre eller si opp plass. Trenger du barnehageplass fra februar av, ber vi deg om å vente til de nye skjemaet er på plass 10.


Skal du flytte innenfor Drammen eller ut av kommunen?

Flytting i Drammen. Dersom du og barnet ditt skifter bostedsadresse internt i Drammen , beholder barnet sin plass i søkerlisten. Kommunestyret i nye Drammen vedtok 10. For å få barnehageplass i Baltazar barnehage må du søke gjennom Drammen kommune sin portal. Velg Baltazar barnehage under valg av barnehage.


Søknadsportalen gir deg oversikt over hva du bør gjøre når og hvordan prosessen foregår. Barn uten barnehageplass som fyller ett år i desember har rett til barnehageplass førstkommende august etter at de har fylt ett år.

Eldre barn uten barnehageplass har rett til plass i august. Velkommen som søker til barnehage i Bergen! Du kan søke barnehageplass hele året når barnet ditt har fått fødselsnummer.


Ledige barnehageplasser Forventede ledige plasser i hovedopptaket,. Bruk det elektroniske skjemaet for å søke hos både kommunale og private barnehager. Du må søke før fristen, 1. Barnehagen og kommunen kan velge å tilby plass tidligere.


Barnet har rett til plass i barnehage i den kommunen der det er bosatt. Alle i målgruppen må søke om plass innen 1. Les mer om barnehageopptak og barnehageplass her. Klikk for å se priser for barnehageplass. Barna blir servert mat som inneholder gode byggeklosser for hjerne og kropp, slik at evne til læring, konsentrasjon, glede og humor, fysisk aktivitet og god samhandling optimaliseres.


Søk om barnehageplass. I forbindelse med hovedopptaket samarbeider styrerne i de private og kommunale barnehagene. Dette er for å sikre at flest mulig barn kan tildeles barnehageplass og unngå at enkelte ikke får plass mens andre får flere tilbud.


Innbyggertorg Kultur Idrett.

Rett til barnehageplass. Alle barn som fyller ett år i perioden 1. Her kan du søke om barnehageplass , eller endre og si opp eksisterende plass. Spør oss om barnehage.


Barn som fyller ett år senest innen utgangen av august det året det søkes om barnehageplass , har etter søknad rett til å få plass i barnehage fra august samme år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg