torsdag 1. oktober 2015

Asiatisk catering trondheim

Asiatisk mat hos Just Eat. Hundrevis av forskjellige restauranter. Bestill Take Away her. I tillegg til våre menyer skreddersyr vi gjerne en matopplevelse helt utenom det vanlige med våre freestyle teknikker.


Skal du feire en spesiell begivenhet har vi et privat selskapsrom klart til din disposisjon med plass til personer.

Du kan også bestille catering levert på døren. Cateringo tilbyr autentisk asiatisk og indisk mat samt fersk sushi. Mye skyldes at det er mange spennende smaker, men også at man får stor variasjon i menyene.


Maten kommer i former man kan spise direkte fra som en buffet, eller man kan legge over på egne fat dersom ønskelig. I forbindelse med et høstarrangement bestilte vi catering fra Kulinarisk Fanatisme. Hege var veldig behjelpelig med å tilby en meny basert på hennes vinnermeny fra NM i Street Food.


Maten var helt annerledes enn vanlig cateringmat, og passet imaget til vårt firma utmerket.

Dette ble godt likt blant våre ansatte. Våre erfarne kokker har et lidenskapelig forhold til å lage norsk tradisjonsmat og tilby spennende retter fra mange verdenshjørner på det trønderske bord. Etter år i Spania og et helt liv på kjøkkenet, er jeg tilbake i Trondheim og vil fortsatte glede nye og gamle venner med min kokkekunst. Catering med års erfaring fra Spania og spanske retter.


Vi bruker våre egne oppskrifter hentet fra lokal miljøet og lager maten på samme måte som i Spania. Sabrura serverer sushi, sticks og asiatisk inspirert mat med en norsk vri. Vi strekker oss langt for å bruke kortreiste råvarer der det er mulig. Og disse kan du raskt, sikkert og enkelt bestille mat fra på JUST EAT.


Vi tilbyr selskapsmat og catering , festlokaler og events i Oslo, Asker og Bærum. Utleie av selskapslokaler på Kalvøya utenfor Sandvika i Bærum og på Øvrevoll Galloppbane. Taste of India er en restaurant som tilbyr både sør- og nord-indisk mat i Trondheim. Finn og book utrolige restaurantopplevelser på de beste restaurantene i Trondheim.


Tulla Fischer (17) Italiensk, Pizza. Vi har 1sitte plasser. Merk deg endring av bestilling vil påløpe et ekstra gebyr på 2kr.

Derfor råder vi deg til å dobbeltsjekke at du har oppgitt riktig tidspunkt og om gjestene dine skulle ha noen allergier eller andre særskilte behov. Chopsticks er et moderne asiatisk matkonsept. Vi lager selskapsmat, med de beste råvarer. Trenger du catering?


Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Kjapt og lekende lett å booke med. Her kan du se restauranter i Trondheim som serverer asiatisk mat. Bruk menyen til venstre for å bestemme flere søkealternativer, som f. THUY ASIA RESTAURANT tilbyr et stort utvalg. Trondheim har flere lokale restauranter som tilbyr utkjøring av Thaimat.


Hos oss vil du finne et variert utvalg av restauranter som har levering av Thaimat til Trondheim. Hjemmelagde vårruller, dimsum dumpling mix, biff Chopseuy med ris, stekte nudler, ris. Minimumsbestilling stk.


Spennende og smakfull cateringmeny inspirert av det Thailandske kjøkken. Din lokale guide til catering i Tønsberg, med anbefalinger for asiatisk og mye mer. Finn din nærmeste, eller la deg overraske! Indisk Restaurant i Trondheim som bruker original leirovn. Besøk restauranten i Søndre Gate 22a.


Indian Tandoori tilbyr Take-Away, catering og møtelokaler. På Bangkok Café bruker vi originale, friske og sunne ingredienser importert fra Thailand sammen med lokale kjøttyper og grønnsaker for å skape uforglemmelige smaker. Vår 15-års erfaring i Trondheim , har lært oss å tilpasse asiatiske smaker til den vestlige gane.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg