mandag 12. oktober 2015

Fylte søtpoteter i ovn

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Gratiner i ovn ved 2grader til de er gylne. Vanlige poteter kan også brukes istedenfor søtpoteter. Forvarm ovnen til 225gC.


Smak til med salt og pepper.

Etter minutter kan du begynne å tilberede fyllet. Fordel blandingen tilbake i potetskallene. Bland sammen ost og rømme og fordel det over potetfyllet. Vil bare tipse om at for å få søtpotetene ferdig på null komma niks han man bake de i mikroen på ca minutter!


Fyll kjøttdeigen i søtpotetene, ha over ost og steik midt i ovnen på 2grader til osten er smelta og gyllen. Server gjerne med frisk salat! Vend litt rundt på dem underveis i stekingen.


Knus flaksalt og limeskall sammen i en morter eller i en kjøkkenmaskin med kniver. Rør sammen hvitløkmajones og chilisaus.

Oppskrift på ovnsbaket søtpoteter med olivenolje, rosmarin og sitronsalt. Enkelt og veldig godt! Ovnsbakte søtpoteter. Et godt alternativ til bakte poteter! Eg har ikkje nøyaktige mål, men bruker du 4karbonadedeig kan du fylle vertfall søtpoteter – altså halve.


Legg dem i en langpanne eller lav ildfast form. Velg antall personer. Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Snu en gang underveis. Søtpoteter , sammen med spinat og ricotta fremhever den gode lammesmaken.


Det er ganske stor forskjell på ulike ovner – skru ned temperaturen hvis søtpotetene blir brent – bruk litt lenger tid dersom de ikke er helt sprø. Dryss over chilipulver. Lurer du på hvordan du skal tilberede søtpotet? Se alle våre ulike oppskrifter med søtpotet her.


Fylte paprika smaker ikke bare utrolig godt, men er lekkert å se på i tillegg. Sett formen i ovnen ved 2grader, og stek i cirka minutter. Skjær søtpoteter i båter, vend dem i olje og ha på salt og pepper. Ta biffene ut av pannen og la dem hvile minst 3-minutter.


Stek dem alternativt på grillen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg