fredag 9. oktober 2015

Obos tusenfryd 2019

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Som OBOS -medlem får du gode rabatter på alt fra kultur til interiør. OBOS fyller nemlig år og det er klart at det skal feires!


Hvordan er den perfekte byen? Kan vi noen gang klare å bygge den? Og hva er sammenhengen mellom visjoner, politikk og virkelighet? Vi håper du får et hyggelig besøk hos oss.


Mens OBOS -konto er perfekt til hverdagssparing, er plasseringskonto et godt alternativ om du har et større beløp du ikke skal bruke i nær framtid. Alle sesongkort hos TusenFryd er personlige. Det vil si at ett kort tilhører kun en person og kan kun brukes av denne personen. Navnet til eieren skrives på baksiden av kortet, i tillegg blir det tatt bilde av eieren som dukker opp i skanningen når du går inn i parken. Mari Stanisic Waagaard De første rundene er satt opp med TV-kamper - se hele spilleplanen her.


En frydelfull opplevelse for liten og stor. Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Logg inn på Min side, OBOS -banken eller OBOS forsikring. Bli OBOS -medlem her Maks rabatt pr år med OBOS Kredittkort er 2. Du får fullt utbytte av rabatten hvis du betaler fakturaen på forfall. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Ved at du fortsetter å bruke fotball. Ligaen bestod av lag. Serien begynte lørdag 30. Siste serierunde ble spilt søndag 10. Få med deg hvor og når laget ditt spiller, og resultatene i etterkant.


Her finner du informasjon vedrørende OBOS -liga lagenes treningskamper. Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. OBOS gleder seg veldig til å gjenta suksessen fra i fjor – håper du kommer! Nå er det tid for påmelding til årets stevne! OBOS Cup - Hvem kan spille finalene?


Norges største korpsstevne ble avholdt for ellevte gang på TusenFryd den 7. Velkommen til de offisielle sidene for OBOS -ligaen. Fra de viktigste ligaene tilbyr vi kampfakta, toppscorerlister, assists, kort og en rekke andre statistikker. Adskilte lagstropper NM og OBOS -cup i samme klasse. NM i Gog Gses opp mot tilsvarende klasse i OBOS -cup.


For eksempel: Hvis man deltar i NM senior, kan man ikke spille OBOS -cup senior. Du kan også abonnere på denne terminlisten til din kalender. Du trenger ingen printer, du kan få billetten på SMS! Hvis du har en rabatt kode, skriv den inn i feltet under. For å logge inn i nettbanken, må du være registrert i OBOS -banken.


Det er gjort på noen få minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg