mandag 19. oktober 2015

Hvor mye gir man i 60 årsgave

Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. En gave som priser åringen! Uansett hva slags gave du har lyst til å gi bursdagsbarnet, har vi et komplett utvalg til deg her på gaveideer.


Er du på jakt etter en - årsgave , men vet ikke hva du skal kjøpe? Fortvil ikke, AlphaGeek.

Mange som fyller år hevder kanskje at de har alt de behøver, men innerst inne synes de det er trivelig med en presang. Vårt sortiment består av en mengde dingser som kan virke unødvendige, men som er svært underholdende. Hvor god tid har du? D Har aldri hatt muligheten til å gi dem noe ordentlig stort og fint før, så jeg gleder meg noe sinnssvakt!


Det er ikke er noe fasitsvar på hvor mye man bør gi. Det kan ofte være hensiktsmessig å snakke med andre gjester om hvor mye man har tenkt å gi i gave, spesielt om det er snakk om pengebeløp. Gir man penger kan man for eksempel øremerke dem, om det er noe konfirmanten sparer til, så sikrer du at pengene ikke blir sløst bort.


En dame på seksti er selvfølgelig en dame i sin beste alder.

Mye er kanskje gjort unna, men det er sikkert like mye som gjenstår. Hvis hun ikke har tenkt å øke intensiteten må hun regne med å bli 1år. Du kan hjelpe henne på veien med en opplevelsesgave innenfor hennes interessefelt.


Jeg har ingen fasit på hvor mye du gir i gave. Det kommer alt an på om du skal i selskapet, om dere er en eller flere, eller om det er en gave du gir uten at du skal i noe selskap. Det sier butikksjef Inger Marie Lervik på Glassmagasinet Petit i Haugesund. Men hva gir man i 50- årsgave ? Noen av tingene vi foreslår nedenfor, så klart!


Her finner du morsomme og innovative gaver og ting som passer utmerket å gi bort i 50- årsgave. Er du ute etter noe billigere, dyrere eller helt annerledes? Nok en gang reises spørsmålene hvor mye skal jeg gi ? Elisabeth Realfsen i Finansportalen tror konfirmantene vil få omtrent det samme i snitt som de siste årene, altså i underkant av 35. Man gir ikke kontante penger til en godt voksen person.


Nitimen ba lytterene sine om å sende inn forslag til hva man kan gi til. Men man kan sende du lite kort hvor man opplyser at man har gitt en gave. Hun fyller snart.

Hva er passende å gi sin mor i - års gave fra hver av oss? Min første tanke var å gi en opplevelse. Noe morsomt, romantisk, spennende, utfordrende, noe som kan gi -åringen mye glede og avveksling og mange gode, glade minner å tenke tilbake på. I fjor fikk konfirmantene i snitt 38. Tallene på hvor mye foreldre og andre sier de skal gi år, er mye høyere enn i fjor.


Men det er helt feil at det skal være så, at man må spørre hvor mange penge man skal gi i gave. Der skal ikke være noen regel, man kan velge den modell der passer best. Noen avtaler å slutte med noe særlig gaver til voksne, andre avtaler et beløp, andre gir hva de har lyst til, og atter andre gir som de måtte ha råd til. En stor masteroppgave kan være studiepoeng.


De er verdt ulike poeng ut i fra hvor store de er, hvor mye pensum de er, og hva det er tiltenkt at du skal bruke av tid på det. Mens en masteroppgave på poeng er det meningen at du skal bruke et helt år på. Det er en svært høy rente, men det er best å være på den sikre siden når du skal se hvor mye du tåler å låne. Det er forhåndsinnlagt et annuitetslån med års nedbetalingstid. Med valget Avdragsfritt får du ikke opp et resultat som viser hvor mye du kan låne.


Dette gir mer svar på hvor mye lån du kan ha, og likevel overleve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg