tirsdag 27. oktober 2015

Steke bacon i micro

De beste dingsene på nett. Kjøp Piggy Wiggy Microbacon her! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Stekt bacon i mikroen oppskrift.

Bacon kan stekes i mikrobølgeovnen uten fettsprut. Legg et stykke ufarvet, umønstret husholdningspapir på en tallerken. Tross min skepsis til tilberedning av bacon i micro , kjøpte jeg dette produktet, for jeg tenkte at det ville vært veldig digg å slippe å steke bacon i stekepanne eller stekeovn. Baconet ble sprøtt som lovet, og det er veldig enkelt å forholde seg til antall bacon = antall minutter. Tænd for mikroovnen, når du skal stege bacon og smid i stedet røræg på panden og boller i ovnen.


Derfor skal du bruge mikroovnen, når du steger bacon. Skal du ikke bruge en hel pakke bacon , men derimod blot et par skiver, er mikrobølgeovnen oplagt at stege bacon i. Hehe, du vil steke bacon i mikro men potetene i ovnen?

Jeg gjør helt omvendt nesten. Jeg synes det tar altfor lang tid å bake poteter i vanlig ovn, så de baker jeg alltid i mikro. Alle kjenner problemet med fettsprut over hele komfyren når du skal steke bacon.


Alternativet med å steke bacon i ovnen er bare marginalt bedre – det skal stadig gjøres rent etterpå. Med Lékués Bacon Maker er det slutt på det! Baconet stekes i mikroovnen og lokket sikrer mot fettsprut. Vill man slippa allt fettstänk och matos som blir när man steker bacon så kan man enkelt göra knaperstekt bacon i micron istället. Lägg hushållspapper på en tallrik, lägg baconet ovanpå och täck sedan med ett till lager hushållspapper, tillaga på full effekt i micron i ca 2-minuter.


Smidigt när man har ont om tid och lägenheten luktar inte riktigt lika mycket som när man steker. Du pleier kanskje å steke bacon i stekepanna? Selv om det er skjønt å høre den knitrende lyden, kan det være en ganske grisete affære. Fettet fra pannen spretter til alle kanter, og stekeosen setter seg i klær og tekstiler. Ikke minst kan det ta lang tid å steke opp nok bacon hvis dere er mange.


De fleste steker bacon i stekepannen, men har du testet den effektive og knallgode metoden i ovnen? Det er såre enkelt og du får deilig sprøstekt bacon på minutter- uten at du trenger å stresse noe med det. Imens kan du steke pannekakene eller lage retten som baconet skal serveres til.

Flere brett kan stekes samtidig. De kuleste tingene du finner. Skaff deg Piggy Wiggy Microbacon! Har fått forespørsel om å legge ut oppskriften på nytt, i eget innlegg.


So, here you go #128578; Legg baconskiver på midten av et bakepapir Brett som på bildet. Den sunne måten å steke bacon på (eller den minst usunne). Dessuten er det uendelig mye raskere, renere og enklere å steke bacon i mikroen enn å frese det i pannen.


Legg bare i ønsket antall skiver og sett på mikroen. Oftest blir det bra resultat ved å velge likt antall minutter som antall skiver. Jeg stekte et egg ved siden av, det velger man selvsagt selv. Fremgangsmåte: Legg to-tre lag med papir på en tallerken, og legg bacon på papiret.


Dekk til med to-tre lag, og inn i mikroen! Jeg varmet halve bacon , og det tok ca. Følg med jevnlig, og varm dem til du er fornøyd.


Slik steker du bacon i panne Alle har sin preferanse på hvordan bacon stekes. Skru på stekeplata til middels høy temperatur. Her er vår anbefaling. Vi snakker om å steke bacon i panna, som er det de aller fleste gjør.


Du trenger en flat stekepanne og bacon. Du kan godt steke baconet kun i sitt eget fett, hvis du har stor nok panne - men husk på at du ikke lar baconet ligge oppå hverandre. Bacon på panden er den mest brugte metode, når man steger bacon , men også den tilberedningsform, der sviner mest. Bruger du de lange strimler bacon fra supermarkedets pakker, så sørg for, at panden er så stor, at din bacon kan ligger i fuld længde på panden. Hver skive skal ligge for sig.


Bacon må ikke ligger over hinanden, når det. Eg har bestandig sytet med steke bacon , PGA all sprutingen, ikke så behagelig heller når fettet spretter på meg, men nå er de slutt på det. Nå slipper eg ha storvask etter eg har stekt bacon.


Dette var et supert tips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg