tirsdag 6. oktober 2015

Telttur i sverige

Book hotell i Sverige. Stort utvalg og lave priser. Gratis avbestilling! Fredningsbestemmelserne kan variere fra län til län.


Du må plukke vilde bær, fx Vilde svenske blåbær, blomster og svampe (se også På svampejagt i Sverige ), som ikke er fredede.

Vi pakket bilen og sa farvel til Trondheim og. En nat i telt med børn er en fantastisk måde at opleve Sverige på. Jeg og kjæresten min tenkte å ta oss en tur til Sverige i ferien for bil- og telttur , men er litt usikre på hvor. Er det noen som har et område å anbefale i nærheten av Østersund eller nordover?


Er det greit å bare slå opp telt nærmest hvor man vil eller er det regler å forholde seg til? I nær kontakt med naturen Vil du føle nær kontakt med naturen, så følg superoppskriften med en telttur på øyer og holmer hvor du er overlatt til deg selv, og det er dine behov og ditt tempo som styrer hvordan dagene skal være. Det er ikke så lett som du skulle tro å dra på telttur i Danmark!


De fleste velger kanskje teltferie på en camping, men friluftsmennesker som oss ønsker alltid å være nærmest mulig naturen – dessuten er det jo helt gratis å sove i det fri!

Vi har et stort utvalg av telt, lavvo og dometelt fra kjente merker til lave priser. Uansett om du skal på telttur i skogen eller på fjellet har vi teltutstyret for dette. Vi har alt fra tomanstelt til store lavvoer som legger til rette for gode overnattingsopplevelser i naturen. Gutta fikser middag.


Siden vi kom sent fram til teltplassen og dette var første telttur med begge ungene gjorde vi det veldig enkelt og hadde med Real Turmat. Det smaker godt og tar heller ikke så mye plass i sekken. Jeg er veldig glad i lage god mat på tur, men avogtil er det lurt å gjøre det litt enkelt.


Ser for meg at jeg har et idyllisk syn på telttur , men kommer tilbake med uendelig med myggstikk, surt telt, gjennomvåt og kald og vet med meg selv at jeg aldri skal ligge i telt igjen. Men det er lov å håpe da! Jeg tenkte motsatt av deg, oppover Norge og kanskje Sverige , har lyst til å se midnattsola! Noen som vet hvor langt nord man må da?


Guide til din campingferie i Sverige. Find din campingplads her og læs alt om svensk campingkort, campingstandarder, vildmarkscamping, enkel camping, F-camping, campinghytter, rastepladser til campingvogne, allemandsretten og leje af autocamper. Finn den perfekte bilferie i Sverige med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre!


Vi skal på telttur til Sverige snart, og står mellom Daftø og Lagunen camping. Kvinnen fra Åmot var på telttur i Sverige sammen med kjæresten fra Trysil, og ulykken skjedde på en campingplass i Strømstad.

Obduksjonsrapporten er ennå ikke klar, men det ser ut til at. Tenk tilbake til barndommens sommerferier. Hva husker du best? At dere overnattet i campinghytter og sterile hotellrom eller teltturen ved et lite fjellvann sammen med mor og far? Dra på telttur i naturen Å telte i naturen eller bare begi seg ut i det fri er forlokkende for mange som vil oppdage hvordan det er å campe på ordentlig.


Noen mener at det er praktiske utfordringer med å telte i naturen, men det er vi ikke helt enige i. Hei:) Bor i Ålesund og da sier det seg selv at man må reise sørover skal man finne litt sol. I år planlegger vi å kjøre sørover i sverige mot Arvika og muligens Glaskogens naturreservat. Vi tar med oss terrengsykler, telt og fiskeutstyr.


TENK KOFFERT PÅ TELTTUR : Jeg synes det er kjempekoselig å dra på telttur ! Her er vi på telttur i Østmarka, i nærheten av Myrdammen i Rælingen. Camping i Sverige byder på mange spændende muligheder. Du kan campere i byerne, på skærgårdsøer, i hyggelige fiskersamfund eller i unikke naturområder omgivet af store skove og dybe søer.


Velg fylke, samt kommune og la deg bli inspirert til tur. Turmulighetene er mange enten en vil bestige høye fjelltopper, gå enkle dagsturer eller på telttur med familien. Aust-Agder Aust-Agder fylke byr på alt fra en idyllisk kyst-skjærgård til skogs- og jordbruks områder i midtlandet, i tillegg til det enorme fjellterrenget i Setesdal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg