tirsdag 20. oktober 2015

Miljøveileder lønn

Lønn og arbeidsvilkår;. Får du lønn som fortjent? Så mye tjener Fagforbundets medlemmer. Finner du deg selv på denne lista? I Husbankens verktøy Sjef i eget liv kan du selv se hvor mye som er igjen av lønna når utgifter er betalt.


NB: Timelønna som vises er ikke justert for om noen jobber flere timer i uka enn vanlig. Statistikken viser hva timelønna omtrent ville vært ved 3timers arbeidsuke. KULTURSKOLELÆRER Med høgskole. Vi søker miljøveileder i fast stilling (følger skoleåret) fra 01.


Miljøveileder er en ressursperson i tillegg til læreren som skal støtte enkeltelever i læringssituasjonen og bidra i tilretteleggingen av undervisningsforholdene slik at elevene gis et forsvarlig læringsutbytte. Husk at du kan forhandle på lønn når du blir ansatt. Ta kontakt med Utdanningsforbundets tillitsvalgte på arbeidsplassen din eller fylkeslaget ditt for å få informasjon om lønnsnivået. Arbeidstakere som har permisjon med lønn omfattes også av forhandlingene, og skal vurderes lønnsmessig.


Hovedtariffavtalen regulerer lønns- og arbeidsvilkår. I tillegg til lønn , regulerer tariffavtalene også bestemmelser om for eksempel arbeidsti ansettelser, ferie, sosiale rettigheter og pensjon. Særavtaler Sentrale særavtaler er tariffavtaler som omfatter ett eller flere spørsmål som ikke er omhandlet i hovedtariffavtalen. Gode pensjons- og forsikringsordninger. Ved tilsetting i grunnskolen må politiattest fremlegges i samsvar med opplæringslova § 10-9.


FriFagbevegelse har gått gjennom over 1yrker i privat og offentlig sektor. Det kan være store lønnsforskjeller i de ulike yrkene. Dette må du vite om pensjon.


Selve listen bygger på KLPs oversikt. Som det framgår av hovedtariffavtalen innen KS-området (HTA), kap. Tabellene ble rettet 11. Den nye kriterieveiviseren skal gjøre det lettere for innkjøpere å stille krav til miljø og samfunnsansvar i anskaffelser. Veilederen skal for eksempel kunne brukes av en kommune når de skal kjøpe inn nye biler, og inneholder blant annet forslag til konkrete kriterier for et slikt innkjøp.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Virksomhet i denne sammenheng: selvstendig, juridisk enhet som ikke er kommune. De˙ nisjon Arbeidstid er den tid arbeidstaker etter lov og avtale står til disposisjon for arbeidsgiver.


Offentlige tjenester fra Smøla kommune. Jeg kjenner jeg begynner å bli en smule lei av at utdanningen min undergraves på denne måten. Det handler ikke nødvendigvis om stolthet, men de aller fleste som tar en BSV-utdanning gjør det på grunn av et ønske om å hjelpe, gjøre en forskjell eller gjøre noe de er flink til, ikke lønna eller prestisjen.


HTA er den viktigste tariffavtalen i KS-området med bestemmelser blant annet om lønn og godtgjøringer, lokale forhandlinger, arbeidstid og pensjon. Et årsverk regnes ut på forskjellige måter, avhengig av hvor du er ansatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg