onsdag 28. oktober 2015

Sykepleie deltid bergen

Super bilferie i Bergen med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Reserver ditt Hotell i Bergen online. Desentralisert sykepleie er et studium for deg som er ansatt i en kommune eller helseforetak, og som ønsker å utdanne deg til sykepleier. Studiet er lagt opp i nært samarbeid med kommuner og helseforetak. Hvor kan jeg søke opptak? VID tilbyr sykepleie både i Bergen og Oslo.


Du kan søke om opptak enten i Bergen eller i Oslo. VID Bergen har to campuser, i Vestlundveien og Ulriksdal 10. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen SYKEPLEIER, DELTID (Bachelor). Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.


SYKEPLEIE , DESENTRALISERT Høgskulen på Vestlandet - Bergen Desentralisert sjukepleie er eit studietilbod for tilsette i helseføretak som ønsker å utdanne seg til sjukepleiar. Utdanninga fører til graden Bachelor i sjukepleie og autorisasjon som sjukepleiar. Sykepleieutdanningen er en treårig bachelorutdanning som etter bestått eksamen og praksis gir deg godkjenning som sykepleier.


Her vises både treårige sykepleierutdanninger og enkelte spesialiseringer. Akuttmedisinsk sykepleie er et deltidsstudium for sykepleiere ved kommunale institusjoner med ØH-senger og akuttmottak i sykehus. Tilbys ved VID i Bergen.


Hos oss kan du bli sykepleier på heltid over tre år i Bergen , Førde, Haugesund og på Stord. I Førde kan du velge å starte på utdanningen også om våren. Annenhvert år tar vi opp studenter til desentralisert sykepleieutdanning over fire år. Sykepleiere kan ta videreutdanning og spesialisere seg innen mange ulike retninger.


Videreutdanningene stiller krav til fullført grunnutdanning, autorisasjon som sykepleier og praksis med direkte utøvelse av sykepleie overfor pasienter etter endt utdanning. Bachelor i sykepleie på deltid er en samlingsbasert utdanning, med forventet studieinnsats på ca. Noen kurs er rene nettstudier, andre kurs består av studiesamlinger ved UiB. Det er 4-samlinger a 3-dager per semester.


Masterprogram på deltid. Har du noen års yrkeserfaring og ønsker deg faglig fordypning på masternivå? Du kan velge å ta enkeltkurs, eller sette sammen til full mastergrad. Ved Universitetet i Bergen kan du ta erfaringsbasert master på deltid.


Denne nettsiden er ikke lenger i bruk. Våre nye nettsider finner du på hvl. The requested page cannot be found.


En sykepleier må være omgjengelig, snarrådig, selvstendig og kunne ta ledelsen i kritiske situasjoner. Du må like å arbeide med mennesker og være i stand til å ta ansvar og vise omsorg. Stillingene vil være knyttet til bachelor i sykepleie.


Opptakstallene for hovedopptaket for høyere utdanning er klare. Vi trenger flere gode sykepleier, og yrket blir stadig mer populært. De siste to årene har prosent flere søkere hatt sykepleierutdanning som sitt førstevalg, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen da tallene ble lagt fram onsdag.


Viktige temaer i utdanningen er helse, sykdom, ivaretakelse av grunnleggende behov, mestring, kommunikasjon, samarbei og omsorg. Jeg skal søke sykepleien nå til våren. Jeg blir ferdig på vgs nå til sommeren så blir ikke mye fri før det blir skole igjen, dette gjør at jeg vurd deltid for å få litt mer ut av hverdagen.


At jeg kan få tid til annet enn kun skole og jobb. Har ikke barn men samboer og husdyr, hehe. Og Sykepleie er tilgjengelig i Bergen på Indeed.


Sykepleier, Vernepleier, Sykepleiere Søkes Fortløpende Til Bergen og mer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg