torsdag 8. oktober 2015

Sjokoladekake med kokoskrem

Vi har kokoskrem og mye annet. Se det store utvalget og få prisløfte i dag. Saftig sjokoladekake er fyldig og saftig med mye sjokoladesmak. Den er ikke så veldig søt, men toppet med krem laget av det fete i kokosmelken smaker den helt nydelig.


Kaken er fri for både melk og gluten (hvis du bruker glutenfrie havregryn), og det kan jo i blant være lurt.

Denne kaken er en fyldig og saftig type med mye sjokoladesmak. Toppet med krem laget av det fete i kokosmelken var den helt nydelig. Håper det smaker og happy 17.


Karbohydrater per stykke (en kake = stk.) = ca. Da skiller kremen seg fra vannet som ligger i bunnen. Ikke alle sortene med kokosmelk skiller seg, men den fra Santa Maria gjør det helt sikkert.


Du skal kun bruke kremen, vannet kaster du eller bruker til andre ting.

Dette er hvis man vil ha en høy kake. Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Start med å lage klart kokoskrem og karamelliserte mandler. Merk at boksene med kokosmelk må stå kaldt over natten før de kan brukes for å lage kokoskrem.


Da kan du bruke hele inneholdet i boksen og det holder med boks. Liker du kombinasjonen av lakris og sjokolade? Da anbefaler vi deg å prøve denne oppskriften på sjokoladekake med lakriskrem. Den vil gi deg en smaksopplevelse utenom det vanlige.


Hvis du ønsker enda mer lakrissmak, kan du lage en glasur med lakris som passer sammen med sjokoladen. KOKOSKREHvordan du kontrollerer alle ingrediensene i maten du spiser? Du lager mest mulig fra bunn. Her får du en superlettvint oppskrift med kun to ingredienser.


Kokoskrem er et utmerket eksempel. Kremen blir luftig og fin, og smaker søtt av kokosnøtt. Det var mange som etterspurte oppskrifta på sjokoladekaka eg lagde til 85-årsdagen forrige helg, så den kommer idag i eit eget innlegg.

Fleire varianter av denne sjokoladekaka er i arkivet på bloggen, men ikkje konkret oppskrift med denne sjokoladeglasuren. Sjokoladekaker er godt, og spesielt barn synes dette er toppen:-) Da liker de ofte sjokolade smørkrem inni og ikke fløtekrembaserte fyll. Smelt smør og rør i søtningsmiddel. I dag kan jeg friste med en fantastisk god kake bestående av nøttebunn, kokoskrem og en deilig fløyelsmyk sjokolademousse. Jeg toppet kaken med en speilglasur, det er slettes ikke vanskelig men hvis du ikke tør å begi deg ut på speilglasuren så kan du fint lage denne kaken uten speilglasuren, da kan du strø litt kakaopulver på toppen av kaken istedenfor.


Når boksene har stått kaldt skiller kokosmelken seg fra kokosvannet, og du kan ta en skje og skrape opp det øverste laget som er selve kokosmelken. En av 3gode oppskrifter fra Dr. Siste oppskrifter: Glutenfrie brownies. Og den det blir kamp om hjemme.


Alle kan spise den – den er gluten- og melkefri, og kaken er utrolig saftig og nydelig på smak. Det blir et høyt, smalt, akkurat passe stort deilig sjokoladekake på hver. Hihi, sjokoladekake på en tirsdag ja :D Lagde den i helgen, og klarte ikke vente med å poste oppskriften ;) Elin: Jeg har ikke testet med sukrin e. Har lyst til å teste litt og se hva jeg finner ut, hadde jo ikke gjort noe å få den sukkerfri.


Oppskriften må nok endres litt på da.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg