torsdag 1. oktober 2015

Fleskepannekaker kalorier

Går det an å gjøre noe hokus-pokus med norske hverdagspannekaker? Fleskepannekaker på gammeldags måte. Men du kan for eksempel avlaste deg selv og steke pannekaken i ovnen, omtrent som en omelett med pannekakesmak. En go grønn salat eller tomatsalat til blir ikke feil.


Kilde: Stavanger Aftenblad. Mmm fleskepannekaker var noe av det beste jeg visste som barn, og mormor laget verdens beste, så de gangene jeg har det prøver jeg og få de lik de som hun laget #128539; Hehe #128578; Men disse så utrolig gode ut også, og det gjør seg av og til med litt bær og lønnesirup også, nam! Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Lag pannekakerøre av hvetemel, melk, egg , smeltet smør og salt og la. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre!


Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Jeg kommer med nyheter. Ventetiden er over.


Du får verdens enkleste pannekakeoppskrift i kveld! Den minner i allefall om pannekaker, men har litt annen konsistens fordi den er ovnsbakt). Sett stekepannen inn i ovnen (hvis stekepannen ikke tåler å settes i ovnen, skru ned varmen på platen og sett på lokk).


Det tar litt ti men belønningen er blide fjes rundt bordet. Pannekaker er kanskje det mest populære vi kan servere til middag. Bytt ut noe av hvetemelet med sammalt hvete, og du får mer mettende. Pannekakene kan gjerne stekes i en teflonpanne siden det da blir lettere snu dem. Noen kaller dette fleskepannekaker , mens andre steder er en fleskepannekake noe helt annet!


Det hele er veldig enkelt, men av og til er det bare en liten bekreftelse på hvordan det kan gjøres som skal til for at man gjør noe selv-slik er det ihvertfall for meg. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig! Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst).


Tusenvis av deilige og enkle matoppskrifter fra Norges største matnettsted klikk. I kokeboken Et ute, gitt ut på Fri Flyt forlag, disker hun opp med fleskepannekaker , varm epletoddy og gylden musli. Stekte lapper med tykke geitostskiver, spekemat med potetsalat og flatbrød eller lune wraps, quinoasalat og kokt lammelår.


Her deler hun tre oppskrifter på søte og gode alternativer til Kvikklunsjen (se oppskrifter). Ok det, men en del tomme kalorier der også. Dette kan du bruke det til. Tørt brød er perfekt ingrediens i en rekke oppskrifter.


Her får du tips til å spise opp brødet, slik at du sparer både penger og miljø. Oppskrifter til alle anledninger! Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Handle matvarer på nett og få MENY-kvaliteten, det store utvalget og alle tilbudene levert rett hjem!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg