onsdag 28. oktober 2015

Årsstudium interiør

Årsstudium interiør

Interiør er en intensiv ettårig utdanning som handler om å innrede private og offentlige rom gjennom virkemidler som materialer, fargevalg, belysning og rommets utforming. Her lærer du hvordan man skaper effektive rom med god atmosfære, tilpasset menneskene som er der! Vi tilbyr studier innenfor mange ulike felter. Se hele vårt studietilbud for å finne studiene som passer best for deg. Interiør og Retail Design er to intensive, praktiske årsstudier ved SoFI – School of Fashion Industry i Oslo.


Interiør -studiet handler om å innrede private og offentlige rom, gjennom virkemidler som materialer, fargevalg, belysning og rommets utforming, mens Retail Design passer for deg som vil være med å skape de beste kundeopplevelsene, utstillingene og butikkonseptene. Med fagskoleutdanning i interiør kan du søke seg inn på Bachelor i interiørarkitektur. For mer informasjon om bachelormuligheter, ta kontakt med våre studentambassadører.


Her finner du alt av informasjon om utdanning innen INTERIØR (fagskoleutdanning). Studiet går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag. Det er registrert skoler som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder. Som nettstudent hos Høyskolen Kristiania får du mange fordeler.


Årsstudium interiør

Blant annet har du muligheten til å studere hvor og når du vil, benytte deg av vårt karrieresenter, få personlig oppfølging av våre dyktige veiledere m. Oslo er i dag studiested for over 60. Du finner byen ofte omtalt som studenthovedstaden, og med Norges største og eldste universitet og godt over høyskoler er byen et naturlig førstevalg for mange norske studenter. Det er registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på studiested.


Faget handler om å følge opp den daglige driften i en virksomhet, om etablering, rekruttering, organisering og finansiering av virksomheter. Til info: de to emnene. Stort utvalg av fint interiør.


Årsstudium interiør

Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Du kan ta en del av din norske utdanning i Sverige gjennom en avtale ved ditt norske lærested.


Ta kontakt med ansvarlig for studieprogrammet du går på eller med internasjonalt kontor ved lærestedet ditt for å finne ut hvilke utvekslingsavtaler som finnes. HVA ER NETTSTUDIER? Nettstudier betyr ganske enkelt at du studerer på nett uten å måtte møte til faste undervisningstider. Du kan dermed studere akkurat når og hvor du vil.


Årsstudium interiør

Våre nettstudier passer for deg som trenger en mer fleksibel studiehverdag og vi har alltid ledige studieplasser. Hjem Ta et årsstudium i Interiør eller Retail Design! Hvil du studere interiør i Danmark? Interiørarkitektur, eller rumdesign som danskene kaller det, tilbys ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Språkutdanninger gir som oftest innsikt i grammatikk, språkoppbygging og uttale i språket.


I tillegg er det vanlig at du lærer om både historie, litteratur og samfunnsforhold i områdene språket blir brukt. I listen nedenfor finner du også utdanningsprogram innen interkulturell kommunikasjon, tolkning eller tegnspråk. Concept Development, eller konseptutvikling, handler om å lage gjennomførte interiører som har et helhetlig uttrykk. Det kan være i forhold til et gitt firmakonsept eller for privatpersoner. Emnet skal gi deg lærdom om tydeliggjøring av et budskap eller uttrykk i alle, led men spesielt i de rommelige arenaer….


SoFi – School of Fashion industry er en avdeling i Treider som ligger under Intendia Group.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg