onsdag 14. oktober 2015

Kiropraktor elverum

Kiropraktor elverum

Bestill drømmeferien med Agoda. Stort utvalg av hotell i Elverum. Gratis avbestilling! Klinikken ledes av kiropraktor Gro Røsok, som har over års erfaring. Er dette ditt firma?


Kiropraktor Elverum fra , Innlandet. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser. Veldig hyggelig og flinke mennesker, utrolig bra.


Elverum Elverum , telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi holder til i Hanna Winsnes vei i Larvik. Det er flere parkeringsplasser på tomta.


Kiropraktor elverum

I tillegg er det mulig å parkere tett på klinikken på begge sider av Nansetgata. FASiA Elverum ligger i 2. Helsetorget på AMFi Elverum. Christian er utdannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic i England. Anbefalte kiropraktorer i Elverum. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev.


Din neste kiropraktor finner du her. Martin Bergum - erfaren kiropraktor i ELVERUM. Sjekk pris og bestill time på nett gjennom Helstetjenester - raskt og enkelt. Høy faglig kompetanse og god serviceinnstillinger har alltid stått sentralt hos oss.


Kiropraktor elverum

En kiropraktor er en beskyttet yrkestittel i Norge med hovedvirke å behandle muskel-, skjelett- og nevrologiskelidelser. Behandlingen som gis av kiropraktorer kalles kiropraktikk. De fleste kiropraktorer i Norge jobber i privat praksis som offentlig autorisert helsepersonell. En meget dyktig kiropraktor som jeg har 1 tillit til.


Han har tatt bort mye smerte fra skuldre og albue som jeg ikke trodde var mulig. Har mye å takke han for. Utrolig trist at han drar fra Elverum , men han kommer til å gjøre seg bemerket dit han kommer også. Takker for all god hjelp.


Dette er en 5-årig mastergrad på universitetsnivå. Hun har jobbet som kiropraktor i Elverum hvor hun har fått erfaring med behandling av folk i alle aldre. Sindre kommer fra Syvde. I perioden hvor han arbeidet på Elverum , var han den behandlende kiropraktoren til Elverum Herrer Håndball.


Før dette var Anita utdannet som sykepleier ved Høyskolen i Hedmark, og jobbet på prematuravdelingen på Elverum Sykehus. Der formidler de ansatte kontakt med prest ved behov. Sykehusprestene tilkalles via de ansatte på avdelingen hvor pasienten er innlagt. Jamy Brye kommer opprinnelig fra Wisconsin i USA. Etter studiene jobbet Jamy på en travel klinikk i Chicago i ett år.


En kiropraktor behandler pasienter med plager og redusert funksjon i bevegelsesapparatet eller i nerve-, muskel-, skjelettsystemet. Det kan for eksempel dreie seg om hode- og nakkesmerter, smerter i kjeve eller skuldre, isjiassmerter, whiplash, korsrygg- og bekkenplager eller idrettsskader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg