torsdag 15. oktober 2015

Biofinity linser

Stort utvalg av linser , briller, solbriller og tilbehør. Bestill fra LensWay i dag! Hos oss kan du raskt og enkelt handle rimelige optikkprodukter av ypperste kvalitet. Vi har alt du trenger! Norsk linsebutikk med lager i Norge.


Biofinity linser

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Materialet er vannelskende og inneholder mye vann samtidig som det myke og fleksible materialet forblir komfortabelt døgnet rundt. Leveres i esker på linser pr eske. Velkommen til en enklere og tryggere måte å kjøpe linser på. Linseabonnement hvor alt er inkludert for at du skal få riktige linser og øyne som har det bra - hver dag og hele dagen.


Toriske linser brukes til å korrigere astigmatisme, også kalt skjeve hornhinner. Biofinity døgnlinser for uovertruffen komfort. Du jobber hele dagen. Du går ut om kvelden.


Biofinity linser

Du vil ha kontaktlinser som føles behagelige og sørger for at øynene dine holder ut like lenge som deg. Disse kontaktlinsene er naturlig fuktende og godkjent for langvarig bruk i opptil seks netter og sju dager. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hos Lenson bestiller du enkelt kontaktlinser for veldig lave priser. Synsam har både toriske og progressive linser.


Kjøp linser på nett. Dette er døgnet rundt- linser , og de kan brukes døgnet rundt i opptil en måne også når du sover. Hvor lenge døgnet rundt- linser kan brukes før de må kastes, kan variere.


Biofinity linser

Linsens bakre flate har flere krumninger som fordeler trykket bedre på øyet. Kontaktlinsene inneholder det unike materialet Comfilcon A. Det går også utmerket å bruke disse linsene som vanlige månedslinser og dermed ta ut disse linsene på kvelden, rense dem for så å sette dem inn igjen neste morgen og etter en måned erstatte med et nytt par linser. Garantert lave priser på linser! Bruk Disse døgnet-rundt- linser brukes døgnet rundt i opp til døgn i strekk. Følg alltid anbefalinger fra din optiker når det gjelder håndtering og bruk av kontaktlinser da bæreskjemaet for linser er individuelt tilpasset.


Den bakre flatten på linsen har flere krumninger som fordeler trykket bedre på øyet. Vannet som er bundet i linsen forbedrer også oksygentransporten gjennom linsen. Høy komfort og nærmest ingen tilsetningsstoffer. Ved bruk av denne linsen bør du ha regelmessige kontroller av dine øyne. Generelt anbefales det at linsa er ute en natt for rensing gang per uke.


Biofinity linser

Linsen kan användas dagligen eller dygnet runt beroende på optikers ordination. Dessa linser är även ett perfekt val för dig som är förstagångsbärare av linser eller för dig som letar efter en lins med högre prestanda. Komfortable kontaktlinser fra CooperVision til alle synsfejl.


Vores bløde linser er til alle aldre og til ethvert behov og fås både som måneds- og dagslinser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg