fredag 9. oktober 2015

Levegg jula

Vi har stort utvalgt av levegg hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Les mer om det her! Kampanje på mange utvalgte varer.


Se de utvalgte varene her!

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! Noen minner om gjerder, andre. Levegg i kasset kr Førpris 1. Praktisk levegg som kan reguleres inntil 3m.


Kassetten monteres i vegg og trekkes ut i ønsket lengde. Festes enten i medfølgende veggfeste eller bakkemontert feste.

Trekk i 280g vanntett polyester. Velg selv når du vil være skjermet for innsyn, sol eller vind. Beskyttelsen tåler også lettere vin og monteres ut fra vegg til det frittstående bakkefestet eller mellom to vegger.


Ram inn terrassen, uteplassen eller hele hagen med vakre skjermer som både beskytter mot vind og innsyn. På Byggmax’ hjemmeside har vi over ulike skjermer fra Japo og Haderup som alle gir ulike inntrykk til utemiljøet ditt. Med levegger er mulighetene omtrent uendelige.


Flytt leveggene rundt etter behov og skap romfølelse i din egen hage eller terrasse. Lag for eksempel en egen plass til grill eller til sittegruppen på uteplassen. En levegg er et billigere og enklere alternativ til å bygge et høyt gjerde eller rekkverk.


Start utesesongen tidligere og avslutt senere med en levegg. Kombinerer du i tillegg med en terrassevarmer, har du den ultimate uteplassen. En levegg stopper for vin noe som gjør uteplassen til et lunere sted.


I tillegg er duken solbeskyttende, slik at du kan bruke produktet som solskjerming. Gjerder og levegger fra Byggmax. Raskt, enkelt og billig. Har du planer om å ramme inn hagen din?


Hos Byggmax finner du et stort utvalg av gjerder og alt du trenger av tilbehør.

Veggmontert levegg har flere funksjoner, og blir som en ekstra vegg å regne til uteplassen. Veggmonterte levegger er både enkle å feste og enkle i bruk – duken trekkes ut og festes på en-to-tre! Vi i Byggmakker har levegger i forskjellige farger, størrelser og fasonger som forhindrer blant annet sol, innsyn og vind.


Skap din egen favorittplass på balkongen eller i hagen ved hjelp av Rustas sortiment. Form en personlig plass med utekrukker og hagepynt, eller hvorfor ikke nytt gulv på balkongen? Få bedre utsikt og slipp lyset til, med elegant glassgjerde i høy kvalitet. Nyt den vakre naturen og utsikten, samtidig som terrassen eller plattingen er godt ivaretatt med et dekorativt glassgjerde.


Childhood-plaster, stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg