torsdag 29. oktober 2015

Middagstips lite kalorier

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Kalorier per porsjon: ca 400. Avokado er en fet grønnsak, men fettet er av den sunne sorten.


Vis mer Reker inneholder mye protein og kalsium, men lite karbohydrater.

Kjekt for deg som tenker Glykemisk Index. Middagstips med lite kalorier Här finns middagstips för hela veckan med lättlaga näringsrik och god smalmat. Satsa på en smal vecka genom att undvika de stora kolhydratskällorna och smycka din tallrik med fruk och grönt istället. Tre sunne middager med lite kalorier To av middagene er under 3kcal.


SUNN MIDDAG MED OST: Spiser du disse parmesanskålene til middag får du i deg 2kcal. Portobelloburger av: lite , ristet grovt rundstykke (gram) smurt med ts rapsoljebasert majones på hver del. Legg en grillet portobellosopp, tomatskiver og et par salatblader i burgeren.


Jeg elsker å lage grønnsaksuppe. Det er utrolig lett og har lite kallorier!

Du koker bare opp dl vann med en buljongtærning, kutter opp de grønnsakene du vil ha i små biter og lar det hele stå og putre på lav varme til grønnsakene er så mye som du liker de. Her har dere noen av de mest populære pastarettene mine med lite kalorier pr porsjon, dvs under 5og de fleste er under 400. Selv om pasta i utgangspunktet ikke er så lavkalori, er det mange av disse rettene som holder seg under både 50 4og 3kalorier pr porsjon. Här är tio måltider som förutom att de är snabblagade bara innehåller max 3kalorier.


Parmesan: Ost er kanskje ikke noe du forbinder med lite kalorier , men én spiseskje inneholder kun kalorier , så det kan du med god samvittgihet ha over pastaen. Super enkelt, super sunt, og veldig lite kalorier. Perfekt for de som vil ned i vekt, med også et perfekt måltid til de som trener, og trenger mye proteiner.


Smalt, gott och fräscht - här hittar du recept på rätter med lite färre kalorier. Bra lunch- och middagstips när du vill äta lite lättare och boosta kroppen med nyttigheter. Velg matvarer med lite salt,. Gresk yoghurt er en fantastisk matvare med lite kalorier og som inneholder mye kalsium og protein. En studie gjennomført på kvinner viste at som spise gresk yoghurt opplevde høyere metthetsfølelse og mindre apetitt sammenlignet med de som spiste lav-protein snacks.


Med bare kalorier per 1gram er dette god slankemat som metter bra. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme. I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet.


Her finner du tre oppskrifter under 3kalorier , sitrus pasta med tunfisk, pytt i panne med svinekjøtt og hot kyllinggryte. Noe for enhver smak og perfekt når du ønsker noe lett til middag eller lunsj. Først og fremst vil jeg si at det er vanskelig og uholdbart for kroppen å leve på kun 7kalorier om dagen.

Om jeg synes det er best å spise masse mat med lite kalorier , eller du synes det er best å spise mindre mat med masse kalorier blir enkelt og greit en preferansesak. Verken det ene eller det andre er galt. Disse forslagene til frokost og lunsj med lite kalorier er hentet fra boka Alt om 5:2-dietten.


Jeg har imidlertid byttet ut vanlig ristet brø som i følge boka inneholder 1kalorier pr skive, med brødskiver av brød fra brødmixen til Funksjonell Mat inneholder kalorier pr skive. Her er en nyttig liste over 1matvarer (samt drikke) som inneholder mindre enn 1kalorier (kcal). En smart tabell for deg som går på 5:2-dietten eller andre lavkaloridietter. I vår receptbank finns massor av kaloriberäknade recept - perfekt för dig som följer 5:2.


Här har vi samlat ihop recept under 2kalorier , som passar både till lunch, mellis och middag! Bli mett på 2kalorier. Ned i vekt med velsmakende supper.


SUNN SUPPE: Hjemmelagde supper er fulle av vitaminer, mineraler, fiber og andre ting som kroppen din trenger påfyll av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg