fredag 30. oktober 2015

Obos tusenfryd

Obos tusenfryd

Eventuelt kan du sende oss en e-post. I meldingen må det komme tydelig frem at du melder forkjøp, og hvilken bolig det gjelder, samt ditt navn og medlemsnummer. Husk også å legge ved finansieringsbevis. Meldingen må være sendt innen meldefristen. Søk i innholdet på obos.


Obos tusenfryd

Se oversikten og sett opp et søk – vi kan tipse deg når det dukker opp noe interessant. De 3kronene du betaler ekstra ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Her finner du åpningstider for de forskjellige datoer i sesongen på TusenFryd , Norges største fornøyelsespark.


Vi håper du får et hyggelig besøk hos oss. Det er gjort på noen få minutter. Velkommen til TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. En frydelfull opplevelse for liten og stor.


Obos tusenfryd

Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! MAI ER NÅ UTSOLGT Det blir en ny sjanse torsdag 18. Billetter går i salg fra 18.


Praktisk informasjon og priser kommer. Alle sesongkort hos TusenFryd er personlige. Det vil si at ett kort tilhører kun en person og kan kun brukes av denne personen. Navnet til eieren skrives på baksiden av kortet, i tillegg blir det tatt bilde av eieren som dukker opp i skanningen når du går inn i parken.


Til dere som har kjøpt billetter: Vi gleder oss til å se dere alle på fredag. Husk å hente ut billettene før dere drar! Akkurat nå, Anonym bruker skrev: 14. Sound System Your All in one PC comes with a high-definition audio system with speakers (DolbyTM). Personal settings can be configured via the Dolby menu.


Her har dere muligheten til å bestille minimum billetter, og få en grupperabatt. For å få denne prisen må billettene bestilles og betales på forhånd. Derfor får du inntil prosent medlemsrabatt på en rekke kulturopplevelser.


Luke 7: I dag kan du vinne disse støydempende hodetelefonene og få litt julefred. Forsikringen dekker blant annet uflaksskader uten begrensning i erstatningssum, bekjempelse av skjeggkre og forsikring av innbo ved flytting. Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. TusenFryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i ÅS kommune, minutter fra Oslo. OBOS Innboforsikring Ekstra.


Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 3kroner som er en lovpålagt andelskapital. Utsendelse i uke 11. Register ditt medlemsnummer hos If, så er bonusen sikret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg