torsdag 29. oktober 2015

Nye britannia hotel

Alltid lave priser! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Tilbu anmeldelser og sammenligning av priser på TripAdvisor!


Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende.

Moderne spa i Norges vakre skjærgård. Bestill på hjemmesiden vår for beste pris. Kystperlen du lengter tilbake til. Vi tilbyr et omfattende behandlingstilbud. Fem-stjerners hotellet skaper et marked som ikke har vært der før.


Se hva som er ledig Det med liten skrift Barn har adgang til spa- og velværesenteret mellom kl. Her kan både gjester og medlemmer hente inn ny energi til en hektisk hverdag. Eieren Odd Reitan bruker drøyt én milliard kroner på rehabiliteringen av hele hotellet.


Over 1millioner kroner av dette er øremerket interiøret.

Dette skriver Reitangruppen på sin nettside. De har finstudert gamle bilder, gamle planløsninger, og stilepoker. De reklamerte blant annet med at hotellet hadde strøm og heis.


Herfra kan du inden for gåafstand nemt komme rundt. Ingen bookinggebyrer. Reserver hotell online. Garantert laveste pris. Hoteller som allerede er medlemmer i Norden er Hotel Continental i Norge, D’Angleterre i København, Grand Hotel i Stockholm og Kämp i Helsinki.


Nye hoteller inn i De Historiske. Disse hotellene er med i De Historiske. Målet er å ta posisjon som et unikt hotell og et levende sted der byens. På resten snakker vi om blanke ark, så her er mulighetene store for å utvikle et nytt slagkraftig produkt,.


Book direct for the best deal. Parking is available in the hotels on-site car park, charges do apply. If you’re travelling by car the hotel has an on-site car park (chargeable) and is also close to public transport. Trondheim er populært blant turister – og det er ikke rart. Britannia Hotel Hampsteadi London.


Mikael sin erfaring med sterke konsepter i kombinasjon med smart. Vi er lidenskapelig opptatt av reiser.

Hver dag inspirerer og når vi ut til millioner av reisende på lokale nettsider på språk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg