onsdag 14. oktober 2015

Fleskepannekaker trine

Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca. Pannekaker trenger ikke alltid serveres med syltetøy eller sukker.


Lag baconpannekaker ved å steke noen biter med bacon i pannen. Hell over en øse med røre. Vri litt på pannen så det fordeler seg jevnt. Stek baconpannekaken 1-minutter på hver side.


Det er nydelig å bruke stekt sjampinjong, litt løk og strimlet skinke i pannekaker. Stek disse ingrediensene i en panne og tilsett gjerne litt Crème Fraîche eller Matfløte for å få et litt mer kremet fyll. Fleskepannekaker er herlig middagsmat. Server med et dryss gressløk.


Bruk flesk eller bacon etter hva du liker. Jeg elsker oppskriften din på Crispy Duck! Jeg skal ha et stort selskap og ønsker gjerne servere crispy duck, problemet er at det er til personer og folk rundt meg er usikre om det går ann å tilberede så mye and og pannekaker til så mange?


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig! Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst).


De smaker akkurat som pannekakene man får i Frankrike. Ikke for harde, ikke for myke, ikke for søte, bare kjempegode. Variasjon med pannekaker. Med fantasien til hjelp kan man tilføre pannekakene masse god næring og spennende smaker.


Ved å bytte ut noe av hvetemelet med sammalt hvete og havregryn får man en ny spennende variant. Lag noen ekstra til kaffen også. Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter. Her kommer oppskriften på pannekakene jeg lagde i går. Søren at denne ikke er med i boken, de ble jo SÅ gode!


Dersom du skal spise disse til middag i dag: Forbered deg på å rulle i seng, for du kommer aldri til å klare å stoppe og spise. Bruk en god stekepanne (med slipp-lett belegg) og stek små pannekaker over middels høy varme. Men, ett par-tre ganger i året lager jeg det allikevel.


Lekre, luftige og tykke amerikanske pannekaker med blåbær og sirup, eller bare sirup. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Dette er den godis til helgefrokosten eller som desserten. Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Ha eggene i en bolle og pisk dem lett sammen. Rør inn sammalt hvete og havregryn. Spe med halve melkemengden og tilsett nesten alt hvetemelet.


Rør det hele sammen til det blir en glatt røre uten klumper, før du tilsetter resten av melken og melet. Slik gjør du: Visp samen egg og sukker. Etterpå hiver du oppi melka. Visp litt før du hiv oppi salt og mjøl, og til slutt smeltet smør.


La deigen stå og svelle i en halvtime. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Sunn - rask - familien - kos - gjester - tradisjon. Oppskrifter til alle anledninger! Kunnskap om kjøtt og egg, oppskrifter og tilberedning av mat finner du på matprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg