torsdag 29. oktober 2015

Bokklubb barn velkomstpakke

Vi lister aktuelle tilbud fra norske barnbokklubber med velkomstpakker her. I en barnebokklubb får medlemmer barnebøker som passer til barnets alder og utvikling. Vår bokklubb har gratis velkomstpakke , ingen kjøpeplikt, full returrett, alltid maks rabatt og salg med opptil rabatt! I tillegg får du gratis medlemsblad. Klikk her for å lese mer om Barnas Egen Bokverden!


Du betaler porto for velkomstpakken og forplikter deg til å være medlem i et år.

Tilbudet om gavekort gjelder kun i en klubb. Vi forbeholder oss retten til å vurdere godkjenning av hver enkelt innmelding. Norges største utvalg av barnebøker.


Bokklubben Barn – lesing gir forsprang. En god bokklubb for barn sikrer deg at dine barn får passende bøker i alle aldre. Du kan fokusere på å lese bøker og kose deg med barna dine istedet for å lete etter de rette bøkene på butikken.


Barnas egen bokverden er en bokklubb for barn i alle aldersgrupper. Som medlem får man gode tilbud på de beste barnebøkene, og nye bøker som presenteres har alltid lavere pris enn i bokhandelen. Det stimulerer både ordforråd og fantasien.

Bli medlem i en bokklubb for barn og du får en fin mulighet til å sosialisere med barna dine. Hvilken bokklubb passer ditt barn best? Tre bokklubber for barn og ungdom.


Alle byr på en bra velkomstpakke , rabatter som monner, spesifikke medlemsfordeler for ulike aldersgrupper, og et rikt sortiment i hvert alderstrinn. Her er tre forslag til klubber for de yngste. Du setter selv sammen din egen velkomstpakke ! Velg mellom mer enn 5bøker og gaveartikler.


Oversikt over velkomstpakker og andre velkomstgaver du kan få fra blader, bokklubber og andre typer selskaper. Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-år! Hos Barnas Egen Bokverden har vi de beste barnebøkene til lave priser.


Barnebøker som skaper leselyst og leseglede! Man må velge bøker og etter det kan man velge blant masse andre spennende produkter til ditt barn. Spedbarn får bøker med god kontrast, og når synet blir skarpere rundt 4-månedersalderen, blir bøkene mer detaljrike. Vi har unike velkomstpakker i Goboken, som anbefales med utgangspunkt i barnets alder. Se gjerne tilbud til deg som er gravi til deg med en 1-åring, 2-åring eller barn fra 3-år.


Velkomstpakke Annonse Porto og ekspedisjon tilkommer. Man får medlemsblad ganger i året, hvert blad med presentasjon av en hovedbok. Bøkene må man selv avbestille om man ikke ønsker dem.


Hovedbøker kan enkelt avbestilles via medlemssider på nett.

Man er ikke forpliktet til å kjøpe noe i klubben, men må være medlem i ett år. Enten du liker klassiske barnebøker, faktabøker, eller bestselgere, finner du det i vårt enorme sortiment av barne - og ungdomsbøker. Du finner også lydbøker for barn.


Som medlem i Norges største bokklubb for barn vil du motta et innholdsrikt medlemsblad helt gratis. Gratis medlemsblad ca. Du måste godkänna våra cookies. Det lønner seg å være medlem!


Hobby – klubben for kreativitet! Her får du gode oppskrifter og smarte ideer i inspirerende bøker om strikking, hekling, søm, broderi og andre aktiviteter for deg som liker å skape noe med hendene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg