mandag 7. desember 2015

Åpen gård oslo

Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo. Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her.

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjapt og lekende lett å booke med. Bogstad gård har aktiviteter for hele familien, kafé, butikk og selskapslokaler. Familier og enkeltpersoner er velkomne til å besøke fjøset i hele vår åpningstid.


Se hele oversikten under. Gård -dato er søndag 27. Skoler og barnehager kan bestille omvisning i fjøset. På gården er det også museum, museumsbutikk og kafè.

Hva med å besøke en gård i Oslo og omegn? Du kan hilse på dyrene, plukke jordbær, hugge ditt eget juletre, dra på tur med hest og slede og mye mer. Selve gården er et flerbrukshus og lokalene blir utleid som selskapslokale på ettermiddagene, kvelder og på helgebasis.


Oslo og Akershus’ besøksgårder har mange fine tilbud til barn og unge med foreldre i Oslo. Barnehagen ligger i ett rolig villaområde, innerst i en blindvei. Her kan du møte alpakkaer, dvergeiter, sauer, høner, ponnier,kaniner og griser. Du finner oss i Ås kommune, ca minutter sør for Oslo. For barn i alderen 0-år.


Slime gård åpen barnehage. I tillegg huser stallen ti private hester, og i perioder har de griser. De dyrker også poteter. Super bilferie i Oslo med halvpensjon. På verdens miljødag inviterer Gruten til åpen gård og omvisning av østerssoppfarmen på Vollebekk.


Det blir stand med info og mulighet til å kjøpe østerssopp direkte fra gården og dyrkesett for hjemmedyrking. Du får også mulighet til omvisning i containerfarmen, med en unik mulighet til å se hvordan østerssopp dyrkes frem på. På Kampen, mellom Kampen skole og T-banestasjonen på Ensjø ligger det et lite rødt hus.

KOUKA er en feiring av norsk økologisk mat som formidler både råvarer, kunnskap og inspirasjon. Dette er Kampen Økologiske Barnebondegård. På Åpen gård – Barnas store restefest lærer barna å lage digg mat av grønnsaksrester, kjøtt, fiskemat, brød og andre godsaker som bare venter på å bli spist!


Lær å ta vare på maten gjennom gamle og nye konserveringsmetoder. Smak på knallgod restemat laget av restematkokker. Når har restematen blitt uspiselig?


Nordre Lindeberg gård Nordre Lindeberg gård er en besøksgård som er åpen for alle etter avtale. Hagen anlagt av Cornix er omtalt på side 169. Oslo Kristiania Byhistorisk utstilling paa Akershus Slot. Vøienvolden gård. Nedre Fossum gård åpen barnehage fra Stovner, Oslo.


Skjerven gård starter opp igjen 7. Grønn omsorg i Storbyen. Vi jobber for at barn skal bli glade i mat som gjør dem godt! Vi har skoleundervisning, kurs for barnehager, kurs og hospitering for voksne som jobber med barn, kurs for spedbarnsforeldre, matlagingskurs for barn og familier, Åpen gård -arrangementer, vi har kjøkkenhage og høner på gården – midt i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg