fredag 18. desember 2015

Slektstavler til utfylling

Disse kan du fritt laste ned og bruke. Det finnes flere muligheter til å fylle ut et tomt slektstre. I dette heftet kan du fylle ut dine slektsopplysninger på fire forskjellige slektstavler. Selv om PC-en er et viktig redskap også i slektsgransking, så kan det av og til være godt å få noe ned på papiret. Det gir gjerne en litt bedre oversikt enn det du får på en skjerm.


Skjemaene i heftet kan rives ut og settes i en ringperm. Ved å fortsette å bruke nettstedet godtar du å dette. Opplysninger om personer som skal på slektstavlen kan være fra oss eller være dine egne. Siden antall generasjoner varierer fra grein til grein i slekten, designes tavlen slik at den får mest mulig likevekt. Metode Lærebøker i slektsforskning.


Trenger du hjelp til å finne dine forfedre og din opprinnelse? Her kan du få hjelp og du kan bestille slektsforskertjenester fra en erfaren slektsforsker. Vil du heller ha tydehjelp til gamle dokumenter? Du får tilgang til denne filen når du kjører opp My Family Tree neste gang. Jeg kan fikse det også.


Utvid slektstreet Du kan legge til nye personer, og dermed utvide slektreet via Create Relationship. Her får du rullegardinmeny som kan brukes til å velge relasjonen til personen som allerede er på plass i slektstreet. Opprett ditt slektstre. Ta en MyHeritage DNA test for testing av aner og genetikk. Få tilgang til 1milliarder historiske dokumenter for slektsforskning.


Boka er et hjelpemiddel for dem som vil drive slektsgransking på hobbybasis. Her får man opplysninger om fremgangsmåter og rettledning i hva man trenger til et slikt arbei og hvordan det kan legges opp. Si hva du mener om Den store slektsboken - slektsgransking, veiledning til kildene, slektstavler til utfylling. Registrer deg or login for å si hva du mener om.


En enkel og oversiktig tavle med plass til generasjoner og 2navn. Passer for nybegynnere. Format A brettet til A4. Alfamateriellet for slektsgransking er utarbeidet av statsarkivar Nils Johan Stoa. Fin og nytting bok til slektsgransking.


Du MÅ registrere deg med en GYLDIG epost-adresse. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker. Originalbind med smussomslag. Illustrert, delvis i farger. Omslaget med bretter og en rift.


Of the many sources we use to collect genealogical data, the censuses are very important. Slektsgransking, Veiledning til kildene, Slektstavler til utfylling. They can be a treasure trove of information.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg