fredag 18. desember 2015

Netthandelen frakt

Vi henter og leverer hjemme, også i helgene. Sporing og forsikring er inkludert i prisen. Prøv å send en pakke fra kun kr. Send en pakke i dag! Vi leverer innen 1-virkedager.


Norges største utvalg av lagerførte produkter til blant annet hage, utemiljø, garasje og hobby til fast lav pris!

Gratis frakt på postvarer og lynrask levering! Du kan velge mellom disse fraktalternativene for en enkelt ordre via Mine ordre på Min side. Hvis du ønsker å velge standard fraktmetode for fremtidige ordre gjør du dette i Min profil (merk at dette ikke endrer frakt på eksisterende ordre). Postens Klimanøytrale Servicepakke har samme pris og leveringstid som tidligere.


Hos Netthandelen må alle kunder betale 7- kr. Netthandelen er i solid vekst, men det betyr også hardere kamp om synlighet for potensielle kunder. Nettavisens butikkoversikt, kan du enkelt sende oss en forespørsel her.


Før dette var grensen på 2kroner uten frakt , en grense mange mente var enklere å forholde seg til for forbrukerne.

Virke har vært en forkjemper for å fjerne momsgrensa og er på vegne av norsk næringsliv fornøyd med avgjørelsen. Du betaler frakt i tillegg til varens pris. Fraktpris beregnes ut fra varenes vekt og volum.


Varer under kg blir per dags dato sendt som servicepakke med Posten Norge AS. De aller fleste postvarer blir pakket og sendt sammen og vi beregner en samlet fraktpris for disse. Vær oppmerksom på at enkelte varer blir sendt som eget kolli.


Det betyr at du verken skal betale merverdiavgift eller toll. Hvis sendingen har en verdi på under 3kroner inkludert frakt og forsikringskostnader, skal du ikke betale merverdiavgift. Du skal betale merverdiavgift selv om varen er tollfri.


Slik regner du ut merverdiavgiften. Toll: De fleste varer har ikke toll. Norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår-, sminke- hudpleie og parfyme. Hos oss sparer du garantert mye - Vi har alltid gode tilbud!


Jeg bruker alltid å kjøpe flere ting på Netthandelen for å få mindre frakt. Vi i Bring har et ønske om å inspirere og bidra til et sterkere bransjenettverk innen netthandel. Derfor arrangerer vi jevnlig events med kunnskapsrike foredragsholdere som brenner for faget. I slike tilfeller legger vi varene på vent i dager og lager en ordre på ny frakt og returfrakt.


Betaler du denne vil pakken bli sendt ut på nytt.

Hvis ikke den betales vil vi slette ordren og trekke kr 3fra opprinnelig ordre pluss returfrakt. Du vil heller ikke få tilbake penger for opprinnelig frakt eller hentegebyr. Når du henter ordren på våre lager betaler du ikke frakt , men du betaler en fast sum i tillegg til varene per ordre. Dette beløpet skal dekke våre utgifter rundt bemanning i vareutleveringen. Hvis du velger tunggods levert med Bring og hente normalvarer selv så vil du betale både frakt og hente selv-beløp på samme ordre.


Før du handlar på nettbutikken, bør du samanlikne prisane med andre butikkar. Hugs å leggje frakt , gebyr og avgifter på prisen for å vite kva vara vil koste deg totalt. Skal du importere noko, kan du sjekke importkalkulatoren til Tollvesenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg