onsdag 16. desember 2015

Bøsøre strand camping

Gratis avbestilling! Camping på Fyn med badeland – Overnat i indbydende omgivelser. I vælger altså selv graden af komfort og selve beliggenheden på campingpladsen.


Campingen er en 2år gammel gård - og testens desidert mest elegante plass. Bøsøre Strand Camping ligger idyllisk plassert på østsiden av Fyn med strand mot Storebælt. Børnene kan hygge sig i vores tropiske indendørs badeland eller på en af de fire legepladser.

Hertil er der så andre udlejningsenheder. I oversigten herunder, får du et godt overblik på, hvad pladsen tilbyder af faciliteter, aktiviteter og andre services. På Bogense Strand Camping har vi oprettet et helt særligt teltområde, som vi kalder Aloha Camp. Børsmose Strand Camping er en stor familievenlig, trestjernet campingplads, beliggende i unikt naturskønt klitterræn få meter fra vesterhavet. Campingpladsen ligger isoleret ved Børsmose Strand omgivet af hede, klit og plantage.


Her er både mulighed for leje af hytter og camping lige midt i naturen. Bøjden Strand Feriepark ligger på sydvestspissen av Fyn - og er en liten perle av en campingplass. Kongshøj Strand Camping.


Vi er en hyggelig campingplads, der lægger stor vægt på service og familiehygge, og vi vil gøre alt for at sikre jer et dejligt ferieophold.

Vores stjernede feriecenter og dets aktiviteter er bygget op omkring en smuk herregård og vores 2år gamle hovedgård. Het terrein is zeer ruim opgezet met diverse speelmogelijkheden voor alle leeftijden. Het binnenzwembad heeft twee baden waarvan het kleine met golven, ook zijn er een bubbel- en peuterbad. Klim Strand Camping er en børnevenlig campingplads, men hvor der er noget for alle generationer. Der findes næppe nogen ferieform, der giver mere nærvær, hygge og afslapning end camping.


Cancel Unsubscribe. Subscribe Subscribed Unsubscribe 0. Vi er glade for, at vi endnu engang kan slå dørene op og byde velkommen til en ny sæson på CampOne Bøjden Strand – camping på Fyn når det er bedst. Campone Bøjden Strand giver dig havet som nabo.


Der er hele tre sider af campingpladsen, som grænser op til den mest fantastiske og børnevenlige badestrand. Velkommen til Tårup Strand Camping Dejlig naturskøn campingplads km. Mange pladser med flot udsigt over Storebælt, til Broen og Langeland.


Gode bade- og fiskemuligheder. På Feddet Strand giver vi jer tid til at nyde hinanden, den vilde natur, de gode vandreture, stilheden hvor kun havets brusen kan høres, wellness i vores udendørs graders varme spa, den gode mad og drikke eller en lang aftentur langs stranden. Children can enjoy themselves in our tropical indoor water park or at one of the four playgrounds.


Eventyrlig 5-stjernet camping. Vi ligger på Fyn lige ud til Storebælt. Hos os finder du tropisk badelan udendørs vandlan restaurant, fodboldgolf, aktiviteter for børn og meget mere.


Hasmark Strand Camping er den ene af to søsterpladser på Fyn.

Siden starten har campingpladsen været med til at sætte Klim og omegn på landkortet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg