mandag 14. desember 2015

Fløtegratinerte poteter engelsk

Fløtegratinerte poteter går aldri av moten og passer kjempegodt til kjøttretter. Hvis du ikke ønsker å gratinere med ost kan du sløyfe dette. Trenger du inspirasjon? Bedt gjester til middag?


Prøv retter med svin. Skrell poteter og skjær dem i tynne skiver.

Smør en ildfast form. Legg i potetskiver og hell over fløte. Stek formen med fløtegratinerte poteter i ovnen på 200° C i ca. Legg ost på toppen og stek videre i ca. Slik lager du fløtegratinerte poteter raskt: Kok potetskiver møre i fløten.


Tilsett hvitløk, salt og pepper. Ha alt i en ildfast form og dryss over ost. Sett formen til gratinering under grillen, eller ved 2°C i stekeovn, til osten er smeltet, ca.


Alle elsker fløtegratinerte poteter.

Vi topper dem med hvitløk og parmesan. Poteter og fløte legges i lag og stekes gyllent og smaker fantastisk med kjøttmat. Flotegratinerte poteter engelsk. I den franske versjonen av fløtegratinerte poteter tilsettes også hvitløk for. Must-have for en ordentlig engelsk frokost.


En skikkelig god variant av de klassiske fløtegratinerte potetene - laget med mandelpoteter. Denne oppskriften på fløtegratinerte poteter med hvitløk er den klassiske varianten, men tilsett gjerne litt hakket chili for mer spicy smak. Se video for steg for steg instrukser til perfekte fløtegratinerte poteter. Men den kan også være en middag i seg selv ved å blande inn andre grønnsaker.


Kilde: Opplysningskontoret for frukt og grønt. Strø de fløtegratinerte potetene med litt flere friske timianblader før servering. Og du vet sikkert at som med alt som kommer rett fra ovnen, så er også fløtegratinerte poteter kjempevarme.


De kan derfor gjerne stå en minutters tid før de skal serveres. Oppskriften tar utgangspunkt i en oppskrift hentet fra siste utgave av bon appétit. Vi hadde dette til middag i dag, og da kom jeg på at jeg vil tipse om en ting.


Det passer til det meste! Nemlig å koke potene først i melk! Selv om jeg lærte dette trikset for over år siden på hotellfagskolen, så gjelder det fortsatt.


Fløtestuede poteter kan serveres til så mye, eksempelvis til roastbiff, kylling, kalkun og kokt skinke for å nevne noe.

En grønn salatbolle ved siden av er meget godt. Lag store porsjoner med gratinerte poteter , da erfaringen tilsier at det går mye, mens tilbehøret drøyes! Hva er fløtegratinerte poteter på engelsk ? Opprett en konto eller logg inn for å kommentere. Poteter raspet for så å presses sammen til en kake som stekes. Poteter , saus og grønnsaker gjøres klart før kjøttet stekes.


Velger du elg eller oksefilet, må du huske lenger steketid på grunn av. Jeg har lagt ut flere typer fløtegratinerte poteter bakover, men dette er min favoritt selv om den ikke er helt klassisk. Her har du oppskriften! Jeg har prøvd å lage de på alle tenkelige måter, men kun på denne måten får jeg de krema potetene jeg ønsker. Dette er også raskeste måten.


Bakt potet er et annet godt alternativ. Annet godt potettilbehør er hasselbackpoteter, duchessepoteter, stekte potetbåter, søtpotet fries, potet - og sellerirösti eller en potet - og løkform. Norske poteter = norske arbeidsplasser. Absolutt hele poteten brukes hos HOFF. Også til å skape norske arbeidsplasser.


I Norge trenger du ikke være redd for å bli sjuk av å spise bløtkokt egg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg