onsdag 23. desember 2015

Asymmetrisk badekar 150

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Asymmetrisk badekar til lavpris. Flere modeller med ulik lengde og bredde. Vannforbruk: 2liter.


Asymmetrisk badekar 150

Balteco badekar er for frittstående montering med en overflate som er hvit matt og silkemyk. Seven D asymmetrisk badekar med buet front. Til tross for den hendige størrelsen byr det på herlige badeopplevelser siden karet rommer hele 2liter vann. Blandebatteri kan monteres på karkant. Danmarks bedste VVS telefonsupport på nettet!


Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. ASYMMETRISK DESIGN OG NORDISK MINIMALISME.


Asymmetrisk badekar 150

Det asymmetriske look er et opbrud med hverdagens banaliteter, og tilføjer personlighed til dit hjem, som vil være til glæde for dig og din familie mange år fremadrettet. Badekar , der passer til din badedrøm. Vi har moderne kar i dansk design, der vil passe perfekt ind på dit badeværelse. Fleksibel finansiering.


Se alle våre modeller. Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Hvitt badekar i Akryl med badevolum på 1liter. Lite og praktisk med god dusjplass.


Perfekt for deg som har liten plass, men som både vil kunne bade og dusje. Kan fås i både høyre- og venstreutførelse. Inkludert front- og sidepanel. Salg av VVS varer på nettet!


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. VB Subway asymmetrisk badekar for innbygging. Du kan velge å bygge det inn, slik at det blir en del av badet, eller så har vi og enkelte modeller med ende- og sidepanel, slik at det kan brukes som et frittstående badekar.


Asymmetrisk badekar 150

Hos os findes kar til alle badeværelser og for alle pengepunge. For at du skal være trygg på at vi leverer badekar av høy kvalitet, tilbyr vi derfor års garanti, og vi lagerfører reservedeler like lenge. Smarte badekarløsninger for hjørne. Det er behandlet med en antibak-hinne og easyclean.


Er du i tvivl om hvilket asymmetrisk badekar , der vil passe ind til dit badeværelse, så kontakt os endelig, så finder vi den rigtige løsning sammen. Tag et afbræk fra den travle hverdag med en bog, et glas vin og den afslappende effekt fra det varme vand i FIRENZE asymmetrisk badekar. Drømmer du om lange bade sammen med kæresten? Her er vores bedste bud på et 2-personers badekar. Alle materialer er grundig utprøvd for lang holdbarhet og god funksjonalitet.


Danlines badekar er av meget høy kvalitet. Behovene er veldig ulike. Du kan også vælge at montere front- og gavlplader på siderne af karet. Når du køber indmuringskar hos Completvvs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg