torsdag 3. desember 2015

Kveldsuro tips

Det kan føles som om du ikke har nok melk hvis barnet ditt er urolig om kvelden. Barnet vil kanskje ammes hele tiden, og brystene virker slappe og tomme. Men det blir ikke helt tomt, og melken er rikere på fett enn når brystene er helt fulle.


Kveldsuro tips

Perioder med kveldsuro og intensiv kveldsamming er veldig vanlig - og det går over etterhvert. Fem tips for å roe babyen. Be om hjelp, så du kan lufte deg. Mine tanker og råd her dreier seg om den normale kveldsuro som de aller fleste med spedbarn opplever. Min hadde mye kveldsuro.


For oss hjalp det veldig med slyngevuggen fra naturligbarn. Er du sikker på at hun er sulten? For noen med kveldsuro kan det være at de søkter brystet for trøst, men blir sure og skriker fordi det kommer melk, og det er ikke det de ønsker. Har en liten frøken på uker som har vært mye urolig hele livet igrunn, spesielt om kveldene. Har gått til behandling hos kiropraktor for spenninger i bekken og rygg, noe som gradvis har gitt oss bedre dager.


Kveldene har veldig varierende, men etter siste behandlingen har dagene blitt veldig g. Baby hyler hver kveld - Graviditet, spedbarn og. Dette blir et veldig langt innlegg, men håper noen tar seg tid til å lese gjennoJeg har en liten gutt på syv uker. Siden han var to uker gammel har han vært svært urolig om kveldene. Mini på uker gråter ofte en del før han sovner for natta. Prøver alt jeg kan komme på for å unngå at det skal skje, likevel blir han plutselig overtrøtt og sliter med å finne roen.


Så blir en del byssing før han sovner for natta. Når gikk dette over for din baby? Noen tips for å unngå. Mamma BLOGG: Kveldsuro er kun for en periode - heldigvis.


Hyppig kveldsamming, også kalt kveldsuro , er veldig vanlig. Det er lett for mor å tro at hun har lite melk som følge av dette, men det er ofte babyen som har behov for å bearbeide inntrykkene den har fått i løpet av dagen, og søker ro til mors bryst, forklarer Kolbjørnsen. Mange babyer spiser seg også opp før natten. Uro og forvirring er en tilstand som er preget av sviktende orientering for ti ste situasjon og person.


Snakk med helsestasjon eller lege hvis du har mistanke om at barnet ditt kan ha stramt tungebån og tips dem om veilederen dersom de er usikre på hvordan de skal gå fram. Gir alle stramme tungebånd plager? Stramt tungebånd er ikke ensbetydende med plager i forbindelse med amming, og grad av plager varierer.


Skulle du derimot oppleve at barnet virker smertepåvirket, generell mistrivsel og gråter utrøstelig dag etter dag, skal man rådføre seg med helsesøster eller lege. Et sikkert tegn på at det jeg hadde ikke var nok, trodde jeg… Da ble det flere flasker og mindre melk. Jeg hadde aldri hørt om kveldsuro (trodde han bare var sulten), og ettersom jeg hadde overproduksjon med førstemann (det satte jo standarden for hva jeg skulle forvente), så ble jo en normal produksjon forvekslet med lite melk. Om natten (de første månedene) lå jeg jo bare med puppen ute uansett, merket jo aldri at hun koblet seg på egentlig.


Skulle jeg stått opp og laget flaske hadde tonen vært en annen, haha! Når det gjelder kveldsuro som fryktelig mange babyer har, så er jo det veldig normalt. Det er mye som skal gå seg til i de små kroppene, og særlig i tarmsystemet.


At de har kveldsuro og er urolige pga magevondt er helt vanlig. Er ikke alltid man er så forberedt på dette at de kan skrike mye og være urolige. Det er nok ikke bare fryd og gammen hele tiden.


Begge mine har hatt såkalt kveldsuro. Etter at jeg ble gravid har jeg merket at kroppen min støter fra seg alt det falske. Det er akkurat som om den tvinger meg til å bli mindre jålete nå som jeg forbereder meg til morsrollen.


På en måte er det jo litt fint og det stresser meg ikke eller noe. Kveldsuro spør eksperten: Vår tre uker gamle baby er urolig på kveldene. Jeg ser dere hjelper slitne mødre og urolige babyer, så jeg trenger litt tips. Da jeg lå innlagt på gynekologen på Ullevål med bakteriell betennelse i livmor og bryst fikk jeg tips om å bytte Lykke til den andre puppen midt i en amming for å få tømt begge puppene hele tiden.


Dessverre stimulerte det melkeproduksjonen min mer enn nødvendig (tror jeg) og jeg endte opp med litt mye melk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg