torsdag 17. desember 2015

Pierre robert sokker

Pierre Robert lager komfortable basisplagg for kvinner, menn og barn. Hyggesokken - julegaven som varmer flere føtter! De kabelstrikkede sokkene har god lengde i leggene, for ekstra varme og komfort.


Ett par sokker varmer dermed to. Modal-fibrene gjør denne sokken ekstra myk og slitesterk. Modal er et naturlig fiber fra bjørketrær som gir et material som er mykere og mer slitesterkt enn vanlig bomull.

De legger stor vekt på god passform og moderne design, både for hverdagsplagg og sportsplagg. Broderes på yttersiden av hvert par. Alle våre plagg blir skreddersydd til nordiske behov, og utvikles av vårt skandinaviske designteam i Oslo. Holder orden på de beste sokkeparene.


En perfekt gave til de som har alt eller som ønsker stil i klesskapet. I klesvasken blir det også enkelt å sortere sokkene. En fin gave til farsdagen eller en liten oppmerksomhet til noen du er glad i. Lave priser og rask levering.


Deres kolleksjoner er skreddersydd for dine nordiske behov og alle plaggene blir designet av det skandinaviske teamet som sitter i Oslo.

Dette er en mer nøytral sokk utseendemessig enn den originale Ulvang- sokken - og er en fin sokk til allsidig bruk. Super basisplagg med god kvalitet og som passer perfekt som underlag for kjølige dager her i nord. Du vil ikke ha problemer med å få denne til å passe inni hverdagsskoene. Kjøp den nye sokker kolleksjonen. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Rask levering - dagers åpnet kjøp. Sokker til dame i myk og kløfri merinoull. Fri frakt over 6kr. Benlengden er lang nok til at den ikke sklir opp, men ikke så lang at den krøller seg. Snittet gir en flatterende passform og er perfekt til bruk under tights.


Vi har derfor fokus på et stilrent og moderne design som passer inn i en hektisk hverdag. Selskapet utvikler basisplagg for kvinner, menn og barn, skreddersydd for en skandinavisk hverdag. Kom i toppform med oss. Tynne ullsokker som varmer og sitter godt på foten.


Trekker også fuktighet bort fra foten. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Normal, Fritidssokker,. Vil du være først ute med NYHETER, TILBUD og FRESH INSPIRASJON?

Meld deg på vårt nyhetsbrev HER! Skreddersydd for en skandinavisk hverdag. Vår rena och enkla design inspireras av det Skandinaviska sättet att leva.


Alla våra plagg är utvecklade av vårt skandinaviska designteam som sitter i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg