onsdag 2. desember 2015

Sjokoladekake med marsipanlokk

Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her. Brownieskaken med nutella.

Avkjøl kaken helt i formen. Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta kaken ut av formen og fjern bakepapiret. Del i tre bunner og dynk disse med melk.


Sjokoladekake med glasert marsipanlokk. Cateringhusets saftige sjokoladekake fylt med sjokoladesmørkrem, aprikossyltetøy og sjokoladebunn. Biters sjokoladekake.


Friske bær og frukt som du skal pynte kaker med , kan du dyppe i eller pensle med gelè og la stivne før du pynter kaken.

Du kan sjekke om kakebunnen er ferdig ved å stikke en kakepinne eller tannpirker midt i kaken. Hei, Nå er vi halvveis i uken, så jeg tenkte å dele en litt annen ukes oppskrift nemlig en kake, så ikke middag denne gangen. Jeg var nemlig i bursdag i helga og lagde en sjokoladekake som jeg var sykt fornøyd med , spesielt siden det er så lenge siden jeg har lagd kake med marsipan. Dette er opprinnelig en fransk sjokoladekake som konditor Bernachon i Eva´s hjemby, Lyon har utviklet. Vi har tilpasset den slik at de små her hjemme også kan være med å lage den.


Dette vil bli en utrolig stor røre om du skulle ha laget at samtidig i en maskin, så jeg vil anbefale deg å lage bunnene til den på og først og så lage den på etterpå. Marsipankake er en klassisk festkake som passer til alle anledninger. En deilig kake av luftig og flott sukkerbrø fylt med friske jordbær og banan, pisket krem og vaniljekrem. Her får du en god oppskrift på hjemmelaget marsipankake med enkel steg-for-steg forklaring.


Vi kan også printe et bilde av din kjære, din kollega eller firmalogoen på kaken. Til og med størrelse maxi er kaken run deretter firkantet. Pynt på kaken kan variere. Sprø utenpå, myk inni, og dønn flat. Brukte langpanne med samme mål som i oppskriften.


Gikk så for en klassisk fremgangsmåte med å piske smør og sukker hvitt osv, og fikk et mye bedre resultat. Nå er jeg ingen garvet baker, mulig denne funker for andre med litt mer erfaring.

En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger. Med norske egg har vi bakt et luftig og flott sukkerbrø og fylt det med friskt bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Høres det vanskelig ut? Følg trinn for trinn bildene nedenfor og resultatet blir garantert bra. I dette kakekurset vil du lære å lage en smakfull og saftig sjokoladekake , med fyldig sjokoladekrem og marsipanlokk med perle- og blomsterpynt.


Gjennom tydelige steg for steg beskrivelser, lærer du hemmelighetene bak en perfekt smakende sjokoladekake. Men så innmari godt. Jeg har lagt en video nedenfor slik at du kan se hvordan du enkelt dekke en kake med marsipan.


Planlegger du en herlig marsipankake til dessert? Røra var mistenkelig tynn, og ferdig kake likeså. Vi viser deg hvordan du enkelt skal kle en kake med marsipan eller fondant. Abonner på kanalen vår for flere nydelige.


Tilsett det lunkne smøret i en tynn stråle, mens du rører hele tiden. Mål opp hvetemel, kakao, vaniljesukker og bakepulver, og sikt det inn i eggedosisen, vekselsvis med creme fraiche. Rør godt sammen, til du har en jevn og kremete røre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg