tirsdag 15. desember 2015

Butikksjef lønn

Finn butikksjef lønn nå på Kensaq. Forstå hva man tjener i lønn som sjef for en butikk. Jeg skal på intervju som butikksjef innen detaljhandelen etter å ha jobbet som assisterende butikksjef noen år (ikke samme butikk, men i samme bransje). Jeg lurer på hva jeg kan forvente i lønn (timelønn gjerne) slik at jeg kan gå litt mer forbredt inn i eventuelle lønnsforhandlinger.


Butikksjef - Karriere,. Fagbrevtillegget er kr pr time.

UB-tillegg (gjelder også deltidsansatte som jobber mer enn timer pr uke). Lurer på hva de som jobber som butikksjefer her inne har i lønn ^^ mener jeg har sett en post om det før. En kompis er butikksjef i en butikk som selger klær og tjener røft 40k i fastlønn brutto. Har hatt et vikariat som butikksjef i ett år, og fikk vite for ca. Handelsnæringen har alltid et stort behov for kvalifiserte kandidater til assisterende butikksjef eller butikksjef -stillinger.


Men å ha en lønn som ligger under tariff, med alt ansvaret og ekstraarbeidet man har som butikksjef ville jeg aldri godtatt. HM handler ikke om å være den store sjefen – det handler om å gjøre seg fortjent til andres respekt. Enkelt sagt så handler det ikke så mye om deg som det handler om å inspirere og motivere andre til å oppnå resultat.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Hvis bedriften følger tariffloven og jeg er år med bach grad og har års arb erfaring men ikke som ass. En butikksjef er i utgangspunktet den som har ansvar for alt i butikken. Alt av kundebestillinger, varebestillinger, samt oversikt over hva som selger og ikke selger, får han god hjelp til av datasystemet sitt. Dette er i kosmetikk bransjen.


Les også: Tre trinn til høyere lønn. Stillinger som gir mest i lønn. Ser man ut i fra hvilke stillinger som bringer inn mest lønn er det overraskende nok ikke daglig leder eller administrerende direktør som tjener best. Undersøkelsen viser at operativ leder har den høyeste lønnen ut i fra stillingsfordelingen.


Lønn for ansatte i varehandel, 1. Er det noen som er ass. Kiwi, spar eller joker? Noen som vil dele hva de har i lønn og ansinitet og hvordan de jobber? Har blitt tilbudt ass.


Jeg har full ansinitet og har 1kr pr time nå. Har ikke diskutert lønn ennå. Takk for alle svar. Opplæringen består av fem moduler på cirka én uke hver.


Mellom modulene jobber traineene med det de har lært, hjulpet av en butikksjef som fungerer som mentor under hele opplæringsprogrammet.

Yrket går under: Økonomi, marked og administrasjon. Det er også registrert relaterte yrker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg