onsdag 23. desember 2015

Barnevernet norge

De fleste av dem frivillige hjelpetiltak i familien. I tillegg skal barnevernet bidra til at barn og unge får trygge oppvekstkår. Den sjuende saken ble kommunisert mot Norge 20.


Ferie og fridager, søke eller si opp barnehageplass, skolene, barnehagene, PPT. Barnehage og skole. I Norge er loven slik at barnevernet kan gripe inn dersom de mener at barnet ikke har det bra i hjemmet.

I noen få tilfeller, for eksempel hvor barns helse og sikkerhet ikke er ivaretatt, må barnevernet flytte barnet ut av hjemmet, som regel til en ny familie eller barnevernsinstitusjon. EMD påpeker at barnevernet tidlig i prosessen beslutter at det skal være en langvarig plassering, med påfølgende få samvær. Norge har fått kritikk for det høye antallet akuttsaker i barnevernet. Desto mer alvorlig er det at rapporten konkluderer med at mange akuttvedtak er en følge av en oppstått akuttsituasjon som kan sees som et resultat av svikt i barnevernstjenestens arbeid i familien.


Det avdekkes videre en omfattende svikt i akuttarbeidet. Vi er langt bak Russlan. Slår krisealarm om barnevernet.


Norge har relativt få barn plassert utenfor hjemmet sammenlignet med for eksempel Danmark og Sverige.

Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Hvorfor aksepterer vi stilltiende en utvikling der ansatte i barnevernet utsettes for draps- og voldstrusler,. Hjelp fra barnevernet er altså ikke en rett alle har. Norge er felt i Den europeiske menneskerettsdomstolen i en barnevernssak. SIDEN ER UNDER OPPDATERING! Islamsk Råd Norge er i tett dialog med barnevernet og hjelper barnevernet med å komme i kontakt med muslimske fosterfamilier.


I tillegg jobbes det med å etablere informasjonsmateriell som kan deles til muslimske familier. Ifølge henne er alle de cirka nemndlederne i landets fylkesnemnder nå oppdatert på dommene mot Norge i Den europeiske menneskerettsdomstol (EMD). Fylkesnemndene treffer avgjørelser i tvangssaker i barnevernet , som omsorgsovertagelser og tvangsadopsjoner. Men etter flere måneder med saker i fylkesnemnda og for retten ble barnet gjenforent med foreldrene. Dette var et svart-hvitt eksempel som sterkt samsvarte med det synet mange polske immigranter har på barnevernet , sier Czarnecki.


De vet at i Norge stjeler vi barn. Og det er alt annet enn godt.

Når du melder fra til barnevernet kan du melde fra med fullt navn eller være anonyDu kan fremstå med navn både overfor familien og barneverntjenesten. Da vil foreldrene i saken bli informert om at det er du som melder. Du kan velge å melde inn saken anonymt, slik at verken barnevern eller foreldre vet hvem som melder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg