tirsdag 29. desember 2015

Basiron gravid

Fri frakt på kjøp over 4kr. Bestill fra Vitusapotek på nett. Her kan du bestille klargjøring. Finn informasjon om din resept her! Spesialkompetanse innen hudpleie.


Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag! Rask og trygg leveranse. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett.


Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Vår hudlege er veldig fan av basiron. Kvisene forsvinner ikke over natten eller etter behandling, men etter -uker bør du se forandring. Basiron AC Wash: Appliseres ganger daglig på.


Gjør du ikke det, bør du oppsøke legen din for å få hjelp der. Påfør da Dalacin først og benzoylperoxide etterpå. Det anbefales å starte med gel. Om du är gravid eller ammar, tror att du kan vara gravid eller planerar att skaffa barn, rådfråga läkare eller apotekspersonal innan du använder detta läkemedel. Påsmøres de angrepne områdene i et tynt lag 1-ganger daglig.


Personer med ømfintlig hud bør påsmøre gelen gang daglig før sengetid. Kviser er så vanlig at de færreste tenker på det som en hudsykdom, men for mange av de som er rammet kan kvisene være en alvorlig belastning. Lei av lang kø på apoteket? Før hver påsmøring skal huden rengjøres og tørkes grundig.


Kvisegelen smøres i et tynt lag 1-ganger daglig hvis ikke legen har foreskrevet noe annet. Etterhvert kan dosen økes til ganger daglig. Hejsa, Jeg har også prøvet basiron wash og den havde desværre heller ingen effekt på min hud. Jeg har aldrig døjet med uren hud men efter jeg stoppede med p-piller for snart et år siden (suk) har jeg haft meget uren hud.


Har tidigare använt en kräm som är receptfri på apoteket mot acne. Funderar på om jag kan använda den nu när jag är gravid ? Frågade på apoteket och där sa de att den inte verkade vara testad för att se hur den påverkade graviditet. Det har inte gjorts några särskilda studier på detta, men användningen under graviditet har varit stor, och där har inte framkommit att det är skadligt för fostret, om det normaldoseras. Det eneste som har fungert for meg er isotretinoin, og det med varig effekt. Benzoylperoxid modvirker effekten af tretinoin (A-vitaminsyre).


Ved kombinationsbehandling med benzoylperoxid og tretinoin, bør det ene præparat appliceres om morgenen og det andet om aftenen. Behandling av akne kan bestå av egenbehandling som hudvask og valg av passende hudpleie, midler til påsmøring, bytte av p-piller, tablettbehandling, kortison og kosmetisk kirurgisk arrbehandling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg