tirsdag 8. desember 2015

Parasoll til vogn

Parasoll til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din! Se sortimentet her. Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Underlag for transportering av tunge parasollføtter. Vognen består av hard kvalitetsstål og lar deg flytte på parasollfoten dit tu ønsker. En parasoll til barnevognen er fint å ha på solrike dager. Vi har et fint utvalg av barnevognsparasoller, som ikke bare verner barnet ditt mot solen, men som også fungerer som et stilfullt tilbehør til barnevognen!


Stort utvalg av solbeskyttelse, solskjermer og parasoller til barnevogn. Maksimal UV-beskyttelse. Rask levering tollfritt fra Sverige. Solen, en kjær venn og en fryktet fiende.

Nei, i moderat mengde er solen selvfølgelig fantastisk, selv om den ofte glimter med sitt fravær. Man må beskytte barns sensitive hud mot UV-stråling. Kjøp allt for baby och barn!


Hos Europris finner du parasoller i ulike størrelser og prisklasser, design og farger, til både hagen og terrassen. Vi fører også parasollføtter og -vekter. Store varer og flere kolli leveres til adressat under gitte betingelser, transportør vil ta kontakt for nærmere avtale i hvert enkelt tilfelle. Småvarer leveres med MyPack fra Postnord til nærmeste utleveringssted.


Sporing og informasjon ihh. Velg selv om du vil gå for en nedfelt parasollfot, eller om det er like greit å ha en løs parasoll fot som står oppå bakken. Granitt er et meget populært valg for en parasoll fot, og vi har flere å velge i. Fra kilo og oppover. Legg merke til at flere og flere i tillegg tar med en vogn til parasollfot. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Markise til bobiler og campingvogner. Handle din markise online hos Campingtilbehør4u. Nye deals hver dag! Solparasoll til vogn - Turkis. Angerrett i dager och fri frakt over 9Nkr.


Bli den første som omtaler dette produktet.

Er det noe vi trenger? Vi skal ha i juli og tenkte at det trenger vi sikkert ikke så vi kjøpte jo ikke det med til vogna, men nå har jeg liksom tenkt at det er sikkert noe vi trenger! Den har avrundede plasttupper på endene slik at barnet ikke kan skade seg.


Trenger du en kompakt og urban vogn. Mondial de Luxe har alt som man trenger fra fødselen og opp til 3-årsalderen. Vårt sortiment av praktisk tilbehør til både campingvogn og bobil, er laget og testet av dedikerte camping-entusiaster.


Sortimentet passer til både faste og omreisende campere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg