onsdag 9. desember 2015

Male mdf kjøkkenfronter

Se bilder, les kundeomtale og book! Gratis avbestilling! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Denne bruksanvisningen gjelder for ny ubehandlet Mdf som akkurat er satt opp.


Sprøytemaling kan gjøres på de aller fleste typer underlag, særlig ny eller fabrikkmalt MDF , stabile trematerialer og en del laminater. Mange billakkerere tar på seg slike oppdrag - med vask, slip og lakkering. Velg riktig maling Skal du male kjøkkeninnredningen selv, må du velge en maling med god kvalitet.


Vi malte nettopp våre kjøkkenfronter som opprinnelig var i hvit MDF. Vi ble anbefalt fra Fargerike butikken vår å vaske med Gulvrens først. Så malte vi med helt matt 3-stjerners gulvmaling (dempet sort). Med gulvmaling er det ikke nødvendig å grunne først, heller ikke nødvendig å pusse alle flatene.


Velger du nye kjøkkenfronter fra den samme produsenten, vil du med stor sannsynlighet kunne beholde beslagene til de gamle frontene, slik at det kun er kjøkkenfrontene som skal skiftes. Det gjør det litt enklere. Når du sette opp nye kjøkkenfronter , må du sørge for at de sitter helt rett. Hva med å male kjøkkeninnredningen?


For ønsker du et nytt uttrykk på kjøkkenet ditt uten å bytte det ut, kan maling av kjøkkenfrontene være et rimelig og forholdsvis enkelt alternativ. Male kjøkkenfronter. Men hvordan bør du gå frem når du skal male kjøkkenfronter ? Og er det flere måter å gjøre det på?


Kjøkkenet vårt er ikke særlig gammelt, og det er pent laget. Men vi har lyst til å skifte farge, benkeplate og grep. Mdf kommer i store plater i ulike størrelser. Tykkelsen varierer fra mm til mm. De kommer også i ulike varianter.


Den enkleste, og rimeligste er ubehandlet. Skal du bruke materialet i våtrom, må du velge vannfast mdf. Den trekker ikke til seg vann. Og så må du male eller lakke. Høyglansete kjøkkenfronter har vært populært i flere år, men et egenmalt kjøkken vil ikke få like blank overflate som de folierte, selv om du velger høy glansgrad.


Høyglanstrenden er på vei ut, men det er verdt å ta med seg at jo glattere overflatene er, jo enklere er det å rengjøre dem. Kjøkkenfronter Kjøkkenfronter fra Drømmekjøkkenet. Vi kan tilby en rekke kjøkkenfronter av mange materialer med ulike design og funksjon. Mange av de malte kjøkkenfrontene våre finnes i følgende farger.


Vi har ulike kjøkkenfronter å velge blant. Nedenfor følger pris for alle våre kjøkkenfronter. Alle kjøkkenfronter på de følgende sidene er utstyrt med ”Prisnøkkel”. Prisen som oppgis, er rettledende for hva den enkelte modell koster i det kjøkkenoppsettet som vises på bildet under. På ett minutt lærer vi deg både forarbeidet og malingen.


Planen er å enten male de selv eller få de de lakkert hos en lakkerer. Problemet er at noen av frontene, spesielt under vasken og frontene på skuffeseksjonen, er slitt såpass at mdf `n har svellet opp noen steder. Disse tingene trenger du, og slik går du frem.


Les også: Så enkelt maler du gulvet selv. Skal male kjøkkenet, har mdf -plater perlepanel på veggene. Bomull-kjøkken og lys benkeplate trehvit. Dvs lys, litt gammelromantisk. Jeg kunne tenkt meg f. Vi bruker kun proff spraylakkering og industri maling fra Akzo Nobel.


For fargevalg, trenger vi en NCS-fargekode. Priser inkluserer lett pussing, grunning og maling. Fronter, skrog og hyllene inni skapet? Er det sånn at man kan male alt? Blir ikke malingen skrapet opp av tallerkener og slikt dersom man maler hyllene?


Er veldig opptatt av at det skal bli skikkelig, og som student så er maling en lettvint vei å pusse opp kjøkkenet på. De har en ubestemmelig grumsete, lys gråfarge, så jeg ønsker å male over. Vi ønsker en litt hule-aktig følelse, og har valgt en veldig mørk blåfarge, Intense Dijon fra Nordsjø.


Lister og vinduer har farg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg