torsdag 10. desember 2015

Sengesett 200x220 jul

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Hos Bohus får du et stort utvalg av sengesett til soverommet! Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Rødt eller grått, begge med hvit bunn (er vel egentlig en lys offwhite) I flanell eller “linon”, begge varianter i bomull. Kjøp sengesett med julemotiv i nettbutikk, sengetøy jul. Drøm deg bort i lekre sengesett.


Sengesett 200x220 jul

Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett , mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Er du på utkikk etter sengetøy til dobbeltdyner, har du havnet rett sted.


Hos Home-tex finner du et stort utvalg av sengesett med dynetrekk som måler 200x2cm. Behagelige og kreative sengesett i flanell. Flanellsengesett består av 1 bomull og har en myk overflate. Våre flanellsengesett finnes i forskjellige farger og design, og du kan enkelt finne det sengesettet som passer din stil. Velg blant flanellsengesett i BASIC, PLUS og GOLD kvalitet.


Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett. Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Nytt sengetøy kan raskt gi ekstra komfort, i tillegg til å bidra til å fornye soverommet.


Se gjennom vårt utvalg og finn sengetøyet med kvaliteten du synes er mest behagelig i sove i, samt i fargen som matcher ditt soverom best. Alle sengesett er Oeko-Tex sertifisert som er din garanti for en ren natts søvn. I tillegg er sengetøyet utviklet med komfort og varighet i fokus - det betyr at du får et sengesett som du kan være glad i lenge. Når vi snakker om kvalitet på sengesett , så mener vi kvalitet i hver eneste tråd. Sengetøy av ypperste kvalitet.


Hos oss finner du et bredt utvalg av sengesett til meget god pris. Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Singing flanellsengesett er laget av 1 bomull og kjennetegnes ved at overflaten er børstet.


Flanell føles lunt og mykt mot huden og passer perfekt for kalde nettet, eller deg som fryser lett. I vår nettbutikk finner du doble sengetøy i renforce, sateng, damask, jacquard og percale. De fleste sengesett kommer også i en flott innpakning og egner seg derfor godt som en gave både til deg selv eller andre. Alt fra Bomull, Egyptisk bommull som har lengre fiber enn vanlig bomull og gjør at det er mulig for fabrikkene å spinne finere garn.


Egyptisk bomull brukes i satengsengesettene og har en glatt og blank overflate, og holder seg like fint vask etter vask. Her finner du flust av dynetrekk til soverommet ditt. Med nytt sengetøy kan du enkelt gjøre soverommet ditt koselig.


Handle trygt på jotex. Alt du trenger for en god natts søvn finner du på IKEA. Få så mye som mulig ut av din våkne tid ved å sove godt og våkne uthvilt.


Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen. Hvordan sengetøyet føles mot huden avhenger helt og holdent av hvilket materiale og kvalitet du velger å sove i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg