onsdag 23. desember 2015

Teleskopstang husvask

Teleskopstang husvask

Teleskopstang - bestill online her - års garanti - fri frakt! Lett vikt og lang rekkevidd gjør det mulig å nå områder det er vanskelig å komme til på. Du når lenger enn du trodde du kunne med denne meter lange teleskopiske vaskebørsten!


Teleskopstang husvask

Det kan virke som en stor og tung oppgave å vaske et helt hus utvendig. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter, godtar du retningslinjene våre.


For effektiv rengjøring av tre og murhus. Fjerner fett, sot, støv, olje, grønske og rester etter sur nedbør. Gummihåndtak og stang er kantet for bedre grep, også i våt tilstand. Utstyrt med låsemutter på hvert ledd.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti.


VASKEMIDDEL: Etter å ha spylt av veggen, sprayer du på vaskemiddel. Begynn med å spyle over veggen med hageslange, før du sprayer på vaskemiddel – nedenfra og opp. Unngå å la vaskemiddelet tørke på veggen, da har den. Husvask skal brukes ved årlig vask av huset.


Teleskopstang husvask

Ekstra lang teleskopstang i aluminium. Justereres etter eget ønske og gir tilgang til høyder uten bruk av stige. Passer til alle håndtak på nettbutikken. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male så ofte. Men også her er det mange som gjør feil.


En av de vanligste feilene folk gjør under vårrengjøringen er å vaske huset nedenifra og opp hevder Raymond Myrlan kjedeleder i boligbyggeren Mesterhus. Få pristilbud fra flere bedrifter. Spar tid og penger!


Komplett vaskesett med deler. Settet består av en teleskopstang med børster og en nal. Vaskeren kobles enkelt til vannslangen for vanntilførsel. Denne lengden kommer godt med under husvask og liknende.


Videre egner settet seg for vasking av bil, terrasser og. Kampanjepris: Teleskop høytrykkslanse som har justerbar lengde opp til meter - leveres med arbeidsbelte inkludert i kampanjeprisen. Vi har også meter lengde. Et fantastisk verktøy for alle som spyler i høyden. Vår teleskoplanse sørger for enklere.


Teleskopstang husvask

Skitt og smuss som samler seg på gårdsplasser, vegger, parkeringsplassen eller andre steder fjernes enkelt med en god høyttrykkspyler. Finn en som passer for deg i din Jernia butikk! For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til meter. Velkommen til Kärcher Norge.


Kärcher er ledende innen rengjøringsteknologi, og leverer komplette rengjøringsløsninger og rengjøringsutstyr til bruk i både hjem og hage, og til profesjonell rengjøring og vedlikehold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg