mandag 21. desember 2015

Gulrotkake matprat

Gulrotkake matprat

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Saftig gulrotkake i langpannekake. Det er sesong for blåbær. Prøv vår deilige oppskrift i dag. Den perfekte sjokoladekaken.


Se oppskriften her. På toppen er det pepperostkrem som setter en ekstra spiss på kaken. Om du velger å bruke matprat. Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


En saftig gulrotkake er alltid en favoritt både blant store og små. Pynt kaken med denne enkle teknikken og den vil garantert bli stjernen på kakebordet! Slik lager du hjemmelaget gulrotkake trinn for trinn. Kaken er saftig og go og ostekremen er uimotståelig!


Gulrotkaken er perfekt for barn som vil bake til selskap, bursdag eller til familie og venner i helgen. Denne oppskriften har jeg fått fra min gode kollega, Guro, som hadde bakt denne kaken da jeg kom på kontoret for å vise frem Mathias for første gang. Kaken var kjempego og heldigvis ville hun dele oppskriften med meg. Jeg har nettopp prøvd gulrotkake i langpanne og det gikk ikke særlig bra å ha formen midt i , den hevde seg så stor at toppen ble litt svart.


Glasuren er laget av hvit sjokolade og kremost. Perfekt å ha med som en god overraskelse på neste foreldremøte eller dugnad i bakgården! Her har du en enkel, stor og deilig gulrotkake dekket med masse nydelig ostekrem!


Gulrotkake matprat

Har du ostekrem til overs kan du legge den i kjøleskapet å bruke den til for eksempel muffins. Oppskriften passer til. Visp egg, brunt sukker og sukker til eggedosis.


Bland det tørre og rør det inn i eggedosisen. Rør inn smør, gulrøtter og nøtter. Kle en rund kakeform (- 24cm i diameter) med bakepapir og hell i røren. Gulrøttene gjør kaken saftig og jeg innbiller meg sunnere enn flere andre kaker. Her får du oppskriften på en deilig og saftig gulrotkake dekket med myk ostekrem.


Pynt med litt revet gulrot på toppen og gled venner og familie med denne herlige, klassiske kaken! Tips: Oljen gjør kaken saftig og myk. Du kan også bruke smeltet smør, men da blir kaken litt mer kompakt.


Den kaken er beregnet på rund kake. Ellers må du bare steke kaken på 1grader og sjekke jevnlig med kakenål for å sjekke når kaken er stekt. Er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben? Da bør du prøve denne. MATGLEDE on TRINES MATBLOGG… Kombinasjonen grønn curry, kokosmelk og torsk er nydelig!


Gulrotkake matprat

Torsken har her også fått selskap av brokkolini og vårløk, men du kan benytte det du har tilgjengelig (se tips nederst).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg