mandag 7. desember 2015

Britax two way nakkestøtte

Reserver på Two-way , Tokyo. Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå!

Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kompatibel med stolene Hi- Way og Two - Way. Støttebenet er lett å forstå.


Babybilstoler, bilstoler, beltestoler m. Gode merker og rask levering! Fordi setet festes bakovervendt med bilens belte kan du trygt bruke dette setet til barnet er 25kg.

Max- Way Plus har god plass, også til store barn - avansert sidekollisjonsbeskyttelse - og kan også brukes i midten av bilen! Søk etter britax two way elite på Kelkoo. Sammenlign tilbud på britax two way elite fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Plustest-godkjente MAX- WAY for 9-25kg gjør det mulig for ditt barn å kjøre bakovervendt lenger. MAX- WAY har en rekke funksjoner som er tilpasset det voksende barnet: Flere hvileposisjoner, justerbar nakkestøtte og sele, samt bryst- og magestøtter som gjør reisen ekstra komfortabel. Gir barnet ekstra komfort, holder hodet på plass og forbedrer sikkerheten. Egnet i bakovervendt posisjon for barn opptil kg. Egnet i forovervendt posisjon for barn fra kg til kg.


Finn laveste nettpris her. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


En superbehagelig og støttende nakkepude, som giver lidt ekstra for barnets hoved. Britax Head Support. PLUS-TEST godkjent sete, kvalitetsstempel som kun gis til de aller beste bilstolene.


BAKOVERVENDT = ganger sikrere.

Bilstolen har i tillegg avansert sidekollisjonsbeskyttelse (SICT) som kan justeres for bruk på siden nærmest døren. Den fleksible stolryggen med. Kløpulver Forelsket i forumet. Bestemor må ha sete i sin lille bil til mini på mnd.


Må ha et sete som kan stå bakovervendt, har ikke råd til enda et rådyrt sete. Det er ikke beregn å kjøre lange turer, mest til og fra bhg. To Cybex Sironaer i baksetet. Bilen er en Volkswagen Touran.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg