torsdag 24. desember 2015

Babyfotografering stavanger

Hoteller i Stavanger. Gratis avbestilling! Super bilferie i Stavanger med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Jeg har alltid hatt stor interesse for portretter av alle slags mennesker, enten de er alene eller i en gruppe. Jeg tar på meg fotooppdrag i Stavanger regionen, men også ellers i Rogaland mot et lite reisetillegg. Det er også mulig å bestille time for fotoshoot i studio. Barnefotografering Stavanger - babyfotograf, fotografer, portrett, bryllupsfotograf, bryllupsfotografering, bilde, fotografi, fotografering, fotograferingsoppdrag. Barnefotografering Rogaland - babyfotograf, fotografer, portrett, bryllupsfotograf, bryllupsfotografering, bilde, fotografi, fotografering, fotograferingsoppdrag.


ART FOTO er en fotograf som holder til i Haugesund. Det ligger ikke langt fra Karmøy og Tysvær. Vi lager innbydelser, bordkort, takkekort osv. FameFotografene Stavanger er ett av Famestudio.


Fotografene tilknyttet studioet har alle lang erfaring med å ta annerledes og levende portrettbilder av barn, ungdom og voksne. Vi fotograferer i all hovedsak familier og brudepar, men arbeider også med mange bedrifter, skoler og barnehager i Stavangerområdet. Ved bestilling av nyfødtfotografering (5-dager) gir jeg rabatt på gravidfotografering og på en babyfotografering (baby til og med måneder). Kontakt meg for å få tilsendt en velkomstguide med ytterligere informasjon og priser.


Jeg ser frem til å høre fra dere! Kom å ta babybilder hos oss i Jojo Studio! Lampen gir nok lys til portrettbilder, men kan også blinke veldig svakt (Ws) som igjen gjør at man kan bruke store blenderåpninger og da oppnå liten dybdeskarphet.


Kombinasjonen RX ONE lampe og stor softboks gjør at settet er perfekt for babyfotografering , husdyrfotografering og andre motiver som trenger jevn belysning. STUDIO HJELM, Stavanger , Norway. Babyfotografering - Norge med telefonnummer, adresse og kart.


Vår babyfotografering koster kr - dersom du binder deg til å ta 1-2års bildene hos oss. For mer info om den enkelte fotograf – trykk deg inn på hver enkelt oppføring. Fotograf Stavanger Vi fikk treff på fotograf i Stavanger.


Babyfotografering stavanger

Her finner du mer om tjenester fototgrafen tilbyr, bildegallerier, kontaktinfo, kart med mer. NyfødtfotograferingSe vår galleriside med nyfødtfoto. Du kan også mikse stiler uten tillegg i prisen. Vi har også eget temahefte for fotografering av nyfødte med blomster som du finner her.


Ettåringer har som regel 1-klesskift, samt at det tas bilder uten klær på slutten av fotograferingen. Vi får mange spørsmål om klær til familiefotografering. Stadig flere foreldre tar med barna sine til fotografen for å få nyfødtbilder av babyene.


Hillevågsveien Stavanger (Rogaland) Kun et klikk unna. Bergen by Oslo by Stavanger by Trondheim by 0. Denne herlige familien var innom til babyfotografering hos oss i går For en gladgutt! Bestill hos oss innen 28.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg