mandag 14. desember 2015

Langermet smekke

Stort utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko.


Langermet smekke

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Et barnemåltid uten smekke ? Nja, ok, det går nok, det. Men om man vil unngå gryterester på den fine ullbodyen, kan det være greit med en god smekke.


Er man ekstra engstelig, kan man jo dra på litt med en smekke med armer også! Uansett, det hersker nok enighet blant småbarnsforeldre om at smekker er et godt hjelpemiddel i småbarnshverdagen! Med vår langermede smekke har vi videreført vår populære high neck bib, og er nå klare for å håndtere enda større mengder søl!


Med langermet smekke er det bare å la babyen lære å spise på egen hån uten å måtte skifte klær etterpå eller dusje! Med lomme til å fange opp smulene. Av bomullsstoff for den som vil kutte ned på bruken av plast uten å måtte skifte på barnet fra topp til tå etter hver gang barnet har trent på å spise selv!


Pop-in smekke langermet fra Close Parent. Smekken finnes i to steg, og 4. Flott julesmekke til julens mange måltider. Langermet jule smekke. Kommer i to design alv og julepudding. Tilbud NOK 1Førpris: NOK 9Rabatt- inkl.


Ermene er festet med borrelåser og smekken festes også på ryggen med borrelås. Med stage smekken fra Close sikrer du alt fra nakken og ned til knærne! Ermene sitter fast med borrelås og smekken festes på ryggen også med borrelås. Smokker med navn, Navnelapper, Smokkesnor med navn, Barnebestikk med navn.


Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Høyhalset langermet smekke barnet kan bruke fra det introduseres for mat, til så lenge smekkebehovet er der. Polyester-materialet er vannavstøtende, noe som forenkler jobben med å rengjøre smekken.


Bli den første til å omtale “NBNSOELLE LANGERMET SMEKKE ” Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Soothe TIMEs smekke med avtagbare ermer og oppsamlingslomme er en praktisk smekke som barnet kan vokse i. Miljøet er viktig for oss, og med vårt konsept slipper vi overforbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg