søndag 20. desember 2015

Spraytan erfaringer

Sett rapsolje i grøten og gi kokkosklemmeposer. Skal ta profesjonell spray tan i november, og lurer på om noen av dere har erfaringer med dette. Hvor lenge varer spraytan? Velvære, hudpleie og.


Spraytan erfaringer

Erfaringer med Spraytanhuset? Hei #128522; Har kjøpt et sminkesett fra Elisabeth Arden på salg, har tenkt å bruke det som gave. Men så ser skyggene så fine ut! Er det noen som har peiling på om skyggene fra EA er noe bra? Det er to paletter med skygger med i settet, er vel farger i hver.


Alba spraytanmaskin er blant de beste og nyeste maskinene på markedet. Maskinen h ar flere forskjellige styrker, en minnefunksjon, strømsparende LED-display, touch control og stand-by-mode, og er en maskin av særdeles høy kvalitet slik at du enkelt utfører en perfekt spraytan - hver gang. Vil du starte spraytan salong og leter etter annerkjente salong produkter av høy kvalitet? Vi har alt du trenger! Våre komplette startpakker inneholder alt en ny spraytansalong måtte trenge av spraytan rekvisita, spraytan maskiner, spraytan telt og farge (solution) slik at oppstartfasen blir så enkel og smertefri som mulig.


Spraytanhuset er Norges fremste eksperter på spraytan og selvbruning og driver salong på Majorstuen i Oslo. Spraytan er en måte å bli raskt brun på som ikke involverer soling eller UV-stråler. Du blir brun på kun minutter!


Dermasuri Luxury Deep Exfoliating Mitt. Best-i-test lukseriøs og gjenbrukbar skrubbehanske som er laget av unike naturlig fibre. Hansken fjerner umiddelbart døde hudceller og etterlater en myk og frisk hud. Velkommen til Spraytanhusets nettbaserte bestillingssystem. Avbestilling og endring av time må skje minst timer før ellers vil timen dessverre faktureres og fakturagebyr på kr 7- vil tilkomme.


Spraytan erfaringer

Jeg har leita rundt på nettet og spurt venner og bekjente, men ingen vet om det fins noen som driver med spraytan i Buskerud eller rundt om. Mener ikke sånn at en person står å sprayer deg, men snakker om sånn kabinett man går i, og man blir sprayet automatisk. Noen som veit om dette fins? Og noen som har erfaringer med det? Jeg skal til Spania om to uker og har lyst til å prøve spraytan før jeg reiser fordi jeg bruker så lang tid på å bli brun.


Har prøvd selvbruning, men det er vanskelig å få jevnt og over hele kroppen. På nettet ser det ut til at Spraytanhuset i Oslo får bra tilbakemeldinger. Skriv din omtale på minimum 1tegn på feltet ovenfor #128521; 2. Gi poeng under #128578; 3. Skal til tyrkia om uker og vurderer å spraye meg før jeg drar. Fargemessig hadde jeg flere alternativer, men etter råd gikk jeg for den lyseste nyansen - noe som ga en frisk, solkysset farge uten at den ble oransje. Selve sprayingen var effektivt unnagjort og en veldig enkel prosedyre.


Vil helst ikke ha kabinett-varianten. Helst ikke så altfor dyrt heller. Trenger farge nå og har ikke tid til solarium:) Del gjerne erfaringer også! Selvbruning kommer i flere ulike varianter, som gel, spraytan , krem og mousse. Hva som gir best resultat, kommer an på hva du er vant til å bruke.


Generelt tørker mousse og spray inn raskere, mens krem ofte er fetere og tar lengre tid for huden å absorbere. Mousse og spray kan også være noe lettere å fordele jevnt over huden. En fuktighetsgivende, oppstrammende og glattende maske som inneholder collagen S-1som stimulerer til ny produksjon av hudceller.


Spraytan erfaringer

Vi kaller denne masken for askepott masken den gir en fantastisk boost og glød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg