tirsdag 1. desember 2015

Brød uten karbohydrater

Godt nybakt brød eller rundstykker dufter himmelsk, la deg friste her. Variasjon i det daglige brødet gir god matlyst! La deg inspirere her. Topp med gule og sorte sesamfrø.


Se oppskriften her.

Deilig rett på 1-2-3! Ekstra godt med rosiner. Eltefritt og enkelt. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Her er sunne brød og knekkebrød for deg som liker lavkarbo.


Det går helt fint å bake velsmakende brød uten hvetemel og andre raske karbohydrater. Vi har samlet oppskrifter på brød og knekkebrød som passer til enhver lavkarbo-diett. Ulike lavkarbo-dietter.

Lavkarbo er et samlebegrep som dekker mange ulike dietter. Dette brødet er utrolig lett å lage. Det inneholder svært lite karbohydrater (ca gram per 1gram brød ), og vil, sammenliknet med et hvilket som helst brød bakt med mel fra korn, påvirke blodsukkeret mye mindre. Brødet inneholder gunstige fibertyper, sunne omega-fettsyrer, essensielle aminosyrer og en rekke viktige vitaminer og.


I FORM byr på lavkarbo brød uten gluten. Et par brødskiver (ja, selv grovt brød !) med brunost og et glass juice er rett og slett en karbohydratbombe som vil ha (blant annet) en meget ugunstig effekt på ditt blodsukker. MYE bedre og mer næringsrikt måltid uten alt for mye miks maks. BRØD UTEN MEL: Glem klissete melfingre og timer med heving. Be om å få hamburgeren uten brød , servert med ekstra salat, tomat, bacon eller med ost.


Vil du spise frukt, velg en med lite karbohydrater og spis den i kombinasjon med noe annet som inneholder fett og proteiner for å dempe blodsukkerstigningen. Den viktigste kilden til karbohydrater bør være fiber fra grønnsaker som vokser over jorden. Oppskriften på esekiel- brødet lenger ned i saken, kommer fra Christoffersen selv. Her presenterer vi oppskriften på åtte knallgode, sunne brød , fra syv helsebevisste brødbakere.


Her bør alle kunne finne et favorittbrød. Det er VANSKELIG å redusere inntaket av karbohydrater. Det finnes ingen vei utenom.

Brød , pasta og kjeks er noen av de beste matvarene, og det er ingen enkel sak å fjerne dem fra listen din. Sukker er ekstremt avhengighetsskapende, og du kan forvente at det ikke vil være lett å komme seg gjennom de første dagene. Mat uten karbohydrater. Disse matvarene innholder inneholder lite eller ingen karbohydrater , og har i tillegg et høyt innhold av proteiner: Laks, tunfisk, ørret, makrell (ja makrell i tomat er bra pålegg), torsk og andre typer fisk.


Det er mange av oss som har begynt å tenke annerledes, for å kutte ned på karbohydrater. Nå finnes det en super løsning. Brødet kan bakes selv og dermed være så godt som fri for karbohydrater. Det er mulig jeg spør veldig dumt, men jeg kan svært lite om dette.


Så ikke døm meg Hvor stort innehold av karbohydrater per 1gram anses som mye og lite når det gjelder innholdet i brød og knekkebrød? Finnes det lavkarbo knekkebrød i vanlige matbutikker? Hvilke typer er i så fall lavkarbo?


Brød er ikke bare tomme kalorier og raske karbohydrater. Sunne brød kan varieres i det uendelige, både i form, størrelse og smak. Det er nesten ikke grenser for hva man kan tilføre deigen av.


Karbohydrater er det som påvirker blodsukkeret. Samtidig savnet hun et brød som mettet uten at man trengte å spise i mengder. Jeg fant ut at fiber var tingen, det trekker til seg væske og sveller slik at man blir fortere mett, og forblir mett en god stund.


Men brødet måtte jo også smake godt, så det ble mye prøving og feiling hjemme på kjøkkenet, forteller Inger. I tillegg til andel karbohydrater får du opp bl. Du kan og bruke tallerkentjenesten for å justere ned mengde av karbohydrater i en oppskrift.


Bare send aktuell oppskrift til tallerken. Link på selve oppskriftene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg