tirsdag 15. desember 2015

Gode filmer på netflix 2018

Netflix : Er du på jakt etter en god film ? En film du ikke har sett tidligere? Denne saken oppdateres jevnlig, så lag gjerne et bokmerke på denne saken. Evil Dead- filmene har gjenoppstått fra de døde, og går nå omkring oss som en serie istedenfor filmer.


For at du skal slippe å lete til øynene dine ramler ut og maten blir kal så har jeg laget min helt egen topp 20-liste hvor jeg kommer med mine anbefalinger.

Dessuten har ingen av filmene på lista under i score på. Vi har satt en nedre grense på 8. Noen er veldig gode , mange er helt greie og det er også mye ræl man ellers ville holdt seg unna. Listen er oppdatert 11.


Det er fungerer ikke alltid like godt. For å finne perlene, må du derfor lete i de mange kategoriene. Du finner også en liste over de beste filmene fra samme tiår.

Du kan også velge deg en sjanger å få de beste filmene fra. Her har vi funnet frem til anbefalte serier og gode filmer på HBO Nordic. Strømmetjenesten er nok best kjent for den høye kvaliteten på serier, men sannheten er at det er mange skjulte perler på HBO. Derfor har vi skabt denne side som skal gøre det mere enkelt for dig at finde en god film , lige når du ønsker det. Videre er filmene tekstet.


Så til inspiration (og oplæg til diskussion) er her de DRAMASERIER på streamingtjenesten, vores filmredaktør er mest begejstret for. Så ta kjæresten eller vennen din i hånda, finn frem popcorn og skru av lyset mens du prøver å ikke tisse på deg av skrekk. Og året vi fikk en kvinnelig trener i eliteserien – i hvert fall på TV.


Det blev et år, der bragte ualmindelig mange nye film og serier, der fik os til at bingerace os igennem aftener og weekender. Og har du ikke allerede givet dig i kast med dem, kan du være helt sikker på , at være dækket ind på underholdning hele juleferien. I serien følger vi den utlra creepy Joe Goldberg, der spilles af Penn Badgley (som vi måske bedst kender som Dan fra Gossip Girl).


Da historien gjentok seg med Løvenes konge på lerretet, ble jeg utvist fra Moa kino. Vi fortsatte å se filmer , men vi måtte vente til de ble utgitt på VHS. Jeg blir fortsatt like opprørt og til tider ødelagt av triste filmer , men jeg har blitt flink til å opplyse de rundt meg om at jeg gråter med hele kroppen.


The Conjuring er den bedste af dem.

Filmen bygger på autentiske begivenheder i et hjemsøgt hus i Amityville, Long Islan så har du bare den mindste undertrykte overbevisning om, at de døde går igen, skal du genoverveje at se denne film. Her får du en liste over de beste filmene som er laget. I tillegg får du årets beste filmer , oversikt over de beste filmaktører og de beste filmene fra forskjellige 10år.


Vi fikk servert så mye at de fleste av oss knapt husker de siste ti seriene som suste inn synsnerven. Enten du vil ha mysterier i Stranger Things, historisk drama i The Crown eller superhelter i Jessica Jones har strømmetjenesten mye å tilby. Film - og serie-strømmetjenesten Viaplay, driftet av Viasat, tilbyr nye og gamle kunder en måneds gratis abonnement.


Her er filmtips fra Viaplay. Söker du tips på bra filmer. Baserad på New Weird författaren Jeff.


Alle film , der passer perfekt til en Valentinsaften – enten alene eller sammen med den du holder af.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg