fredag 4. desember 2015

Landlig interiør

Alt til restaurant, hotell, catering og kantine på ett sted. Norsk nettbutikk som tilbyr det beste innen skandinavisk og internasjonalt interiør. Landlig interiør Selv om Nilstorp er så glad i gamle møbler at Bergholtz omtrent fikk sjokk da de først møttes og han fikk se leiligheten hennes, er det greit med litt moderne komfort. VVS produkter til hjemmet. At det kun hadde vært et bad på låven tidligere, måtte de bare gjøre noe med.


De har sammen funnet en fin balanse mellom gammelt og nytt, samtidig som sjelen i huset er bevart.

Ulike nyanser av rødt og mintgrønt passer fint sammen og er perfekt i et landlig hjem, og det er litt mer spennende enn kun hvitt. Lysslynge med lamper, ca 4kr, Granit. Få tilgang digitalt nå!


Begge stilene har til felles at interiøret ikke skal være så høytidelig. En landlig , uhøytidelig interiørstil er utbredt, og den kan passe både på hytter, i eneboliger og leiligheter. Mange interiørbutikker fører produkter innen denne sjangeren.


Lofoten ble naturlig lokasjon og menyen ble derfor noe automatisk. Det finnes ingenting som kan måle seg med selvhøstet og -laget tapas i form av laks, ørret, spekemat og brød.

Vi viser deg boliger og interiør i klassisk landlig stil, du får masse ideer til hus og hage, og sesongens beste oppskrifter på hjemmelaget mat. Med Lev Landlig kan du oppleve en herlig avslappende og kreativ livsstil. Lev Landlig gir også inspirasjon og ideer til ting man kan lage selv, som dekorasjoner, håndverk og håndarbeid.


Lama interiør er bygget på kjærligheten til vakre ting, og lysten til å bygge og skape. Dekorativ lysekrone som jeg har bestilt inn fordi jeg syns den gjør seg så. Fransk landstil, industriell, vintage chic, boheme chic, glam og trend i skjønn forening! Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Se vårt brede utvalg og kjøp i dag! Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør.


Deilige gaveartikler til liten og stor. Her har vi noe til mor og far, søster og bror. Vennegaver, bursdagsgaver. Joda vi har det meste.


Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura. Vi ønsker nye og eksisterende kunder velkommen til en hyggelig handel!

Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon. Nettbutikk med spennende interiør som legges merke til. Vi har alt fra vaser, potter, lysestaker til lamper. Vi har et bredt utvalg av interiørartikler i vår nettbutikk.


Gode priser på interiør , rask levering og trygg betaling i nettbutikken. SOFIES VILLA NETSHOP. Vi ønsket å skape en landlig atmosfære, og fikk en lokal møbelsnekker til å lage en plassbygget kjøkkeninnredning for oss, forklarer Stang-Jacobsen til Lev Landlig.


Alt ble bygget på moduler fra Ikea og malt i en ren og lys blåfarge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg