tirsdag 2. februar 2016

Aktiviteter for barn i selskap

En eller annen variant av denne leken har du sannsynligvis vært med på tidligere. Den fungerer like godt på selskapet ditt – spesielt hvis du vil ha lek som er litt nedpå (kanskje er du usikker på om du overhode vil ha selskapsleker på festen din). Slik får du barna ut av døren igjen og igjen. Her er forslag til artige uteaktiviteter for både små og større barn. Eksperttips fra Turistforeningen, Vera Michaelsen og forfatteren av flere bøker om aktiviteter for barn ute i naturen.


På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Og hvem sier at bare barn må delta? Barneleker kan også engasjere de voksne i jubileer, på fester og andre tilstedninger. Mange av lekene passer også til ungdommer og voksne. De større barna kan f. Martin en klem eller synge en sang eller si jeg elsker deg på engelsk osv.


Denne leken kan også brukes til å åpne presangene bursdagsbarnet får. Da setter barna seg i ring når bursdagen begynner. Vi er glade i selskap , spesielt på nyttårsaften. Ekstra stas blir kvelden med god selskap for både liten og stor.


Aktiviteter for barn i selskap

Feirer du nyttårsaften med barn ? Her er aktiviteter til en barnevennlig nyttårsaften. Vi får aldri nok av brettspill, og de finnes flere som fenger både liten og stor. Barna har jo ikke vært med på disse lekene like mange ganger som vi voksne har, så selv om det er lite nytt og spennende for oss, kan det være det for barna. Ta med barna på planleggingen.


Kanskje har hun eller han vært med på en morsom lek i en tidligere bursdag, tipser Camilla Reimers, trebarnsmor som står bak bloggen bursdagsjentene. Se hvordan dere overlever innendørs-dager. Her har du tips til enkle aktiviteter for barn i alle aldre.


Aktiviteter for barn i selskap

De fleste aktivitetene fungerer også fint med kun en deltager. Tips til aktiviteter utendørs for hele familien. Hva med å la barna arrangere olympiske naboleker ute på tunet?


KFUK-KFUM er en kristen barne - og ungdomsorganisasjon som kjemper for unge menneskers rett til å leve og utvikle seg som hele mennesker. I KFUK-KFUM kan unge mennesker være seg selv og stå opp for andre. Barn og unge bør være fysisk aktive i minst minutter hver dag. Aktiviteten bør være med moderat eller høy intensitet.


Aktiviteter for barn i selskap

Minst tre ganger i uken bør det legges til rette for aktiviteter med høy intensitet som gir økt muskelstyrke og som styrker skjelettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg