mandag 1. februar 2016

Benkeplate eik ubehandlet

Hvilken plate passer ditt kjøkken? Kjøp spesialtilpasset eller standardlengde. Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Flott, massiv benkeplate i eik fra DLH som blant annet kan brukes som kjøkkenbenkeplate, spisebord eller andre møbler du ønsker å bygge selv.


Eik har en har en hardhetsgrad på 69 eik er opprinnelig fra europa.

Vi har ubehandlet eik eller oljet eik. Treslaget eik er også mye brukt til benkeplater og TV bord. Laminat er et stadig mer populært materiale. Benkeplate i laminat.


Den store fordelen med laminat er at det er forholdsvis rimelig i innkjøp. Det skal tåle temperaturer opp til 2grader. Fibo tilbyr et bredt utvalg av heltre benkeplater i forskjellige tresorter av meget høy kvalitet.

Krever noe vedlikehol men blir bare finere og bedre med årene. Fargenyanser finnes, men eik er eik. Her får man også flere muligheter når det gjelder farge og utseende.


Treverket er i blant annet eik , ask, bambus og valnøtt. Våre elegante benkeplater i komposittstein er i den øvre prisklassen, men da har du en benkeplate som tåler det aller meste og varer evig. Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, det krever at du velger riktig behandling, om du ønsker en benkeplate som holder seg pen over tid. BESKYTT TREVERKET MOT VANN: Hovedhensikten med å behandle treverk, er å beskytte det mot vann.


Vann er treverkets største fiende. Ny lavere pris på flere favoritter. Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre.


Se utvalget vårt her og finn riktig lengde. Lån tilhenger hos IKEA. Hobbyplater ubehandlet eik. Det er enkelt å få varene med hjem. Hold deg oppdatert!

Følg oss på sosiale medier og vi gir deg det nyeste innen tretrender. Eik benkeplate som er solid og slitesterk som for eksempel kan brukes som kjøkkenbenk, spisebor skrivebor arbeidsbord eller lignende hvor en hard overflate er viktig. Med hobbyplater i ubehandlet eik får du enkelt flotte hyller og alt annet du vil bygge i solid treverk. Når emballasjen er tatt bort må platene oljes omgående på begge sider.


Plater i eik eller furu gir kjøkkenet en naturlig glød og en rolig atmosfære, slik kun levende materialer kan. Tre er et 1 naturlig materiale som vil variere i farge og struktur, og gi kjøkkenet ditt særpreg. Slitestyrken avhenger av treets hardhet, overflatebehandling og vedlikehold. Den krever etterbehandling og jevnlig vedlikehold. Hvis det ikke skremmer deg å skulle tenke over hvordan du behandler benkeplaten i hverdagen – og du gjerne investerer litt tid i vedlikeholdet – er en benkeplate i massivt tre som eik , valnøtt eller ask et vakkert og naturlig valg som vil se fantastisk ut på de fleste kjøkken.


En benkeplate må tåle vannsøl og røff bruk, og på mange måter er benkeplaten den mest utsatte delen av kjøkkenet. En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg