tirsdag 9. februar 2016

Gynekologen

GYNEKOLOGEN er en uavhengig tidsskrift. Meninger og holdninger avspeiler ikke nødvendigvis den offisielle holdningen til styret i NGF, eller Dnlf. Signerte artikler står for forfatterens egen ansvar.


Kopiering av artikler kan tillates etter kontakt med ansvarleg redaktør og oppgjeving av kjelde. Begrepet gynekologi stammer fra gresk og betyr direkte oversatt læren om kvinnen.

Ordet brukes vanligvis i en snevrere betydning, nemlig læren om de kvinnelige forplantningsorganers normale og sykelige funksjon. Slike sykdommer kan f. Nedenfor kan du lese mer om ulike problemstillinger gynekologen kan hjelpe med. Enkelte kan blø så mye at de får lave jernlagre eller lav blodprosent. Dette kan skyldes hormonforstyrrelser, eller underliggende tilstander i livmor.


Vår gynekolog gjør gynekologisk undersøkelse med innvendig ultralyd av livmor og eggstokker. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser og ventetider, ansatte, og les anmeldelser. Mange kvinner opplever store kroppslige forandringer i forbindelse med overgangsalderen.

Forskjellige former for blødningsforstyrrelser er gjerne de første symptomene, når hormonverdiene blir lave er hetetokter, nattesvette, dårlig søvn og mindre energi typiske plager. Medlemsblad for Norsk gynekologisk forening som kommer ut med fire utgåver i året. Velkommen til Smestad gynekologen e. Vi tilbyr: Utredning, behandling og oppfølging av gynekologiske sykdommer og problemer, Barnløshet, Oppfølging av risikosvangerskap. VENTETTID: Vi har for øyeblikket stor pågang, og ventetiden er fra 3-måneder dersom problemstillingen ikke er vurdert som akutt av lege. TILDELING AV TIME: Henvisning må foreligge før time kan settes opp.


Legen vil vurdere ventetiden, og du vil motta time per SMS eller brev. Jeg vil anbefale deg å ta kontakt med din fastlege for å få vurdert urologisk årsak til dine plager, dersom gynekologen din ikke finner en annen forklaring, og man ikke har noen funn på patologi i gynekologiske organer. MR vil eventuelt vise cyster i eggstokker, og kan påvise endometriose-forandringer i bekkenet.


Det er gynekologen din som bestemmer hvor ofte du bør testes. Det avhenger nemlig av din spesifikke situasjon. Ebola Treatment Center i Sierra Leone s. Intern herniering i svangerskap s. Irina Eide, spesialist i fødselshjelp og kvinnesykdommer. Telefontid Mandag - torsdag 08.


Det benyttes ultralyd i både 2D og 3 alt ettersom hva som er formålet med undersøkelsen. Se egen side om ultralyd for å lese mer om de ulike undersøkelsene og for å finne ut hva du bør velge.

Kr - pr mottatt melding (1tegn = en melding). Gynekologen e på Bekkestua. En gynekolog kan finne sykdom, om det foreligger risikofaktorer for sykdom eller om alt er helt normalt. Kontaktinfo, kart, omtaler, autorisasjon og kvalifikasjoner.


Alt du trenger å vite om Møyfrid Kjøllesdal finner du her. I was scared about entering a gyno office which was unfamiliar to me and her warmth made the whole room feel like I was in a spa! Vi bryr oss om ditt personvern.


Aller Media, som er ansvarlig for dine data.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg