fredag 5. februar 2016

Gratis bind i posten

Legg pakken rett utenfor døra, så henter og leverer vi den for deg. Forsikring inkludert. Pakken leveres i løpet av 1-dager. Prøv nå fra kun kr!


Spørsmål om produkter må sendes til det firma som selger produktet.

Vi selger ingen av produktene på nettsiden, men finner og linker til tilbud som finnes på internett. Denne nettsiden gir en oversikt over gratis ting, vareprøver, prøvepakker og velkomstpakker på nett. Velkommen til Posten.


Nye tjenester gjør hverdagen enklere. Til: Alle som har mensen og som vil slutte å betale for bind og tamponger! Vi kjemper for at kvinner med mensen skal slippe å betale for noe de ikke kan noe for!


Mensen er ufrivillig, men noe vi fortsatt må betale for å bruke.

Sex er frivillig, men det er veldig lett å få tak i gratis kondomer. Vi syntes at dette er urettferdig! De vanligste menstruasjonsproduktene er tamponger, bind og truseinnlegg. Ved å bruke p-piller på en bestemt måte kan du utsette mensen, om ønskelig. TV på mobil og tablet.


Vår idé er at man skal få gratis tamponger og bind på helsestasjonen for ungdom. Her kan du bestille gratis kondomer sendt hjem til deg i postkassen. Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Du bekrefter bestillingen ved å svare OK på sms’en du får når du sender inn skjema. Kondomer er det eneste prevensjonsmidlet som beskytter både mot kjønnssykdommer og mot uønsket graviditet.


Oversikt over våre adressetjenester for melding av ny adresse, bestilling av oppbevaring eller midlertidig ettersending av post. Se også våre flyttetips for familier og studenter, og hva du gjør når det er kommet et nytt barn i hus. Gratis videresending.


Husk dette før du ber om gratisprodukter: Produktene er ikke helt gratis : Du betaler med ditt navn og kontaktadresse. Sklik kan de spamme deg med reklame i ettertid.

Husk å reservere deg mot videre e- post henvendelser fra firmaet. I tillegg til gratisadressen du åpner ved bruk av tjenesten, kan Hotmail også hente inn post fra inntil fire av dine andre adresser, som du eventuelt måtte abonnere på. Du betaler bare for en vanlig sms, og mottar kondomer ila. Samtidig kan du abonnere gratis på flere nyhetstjenester, for eksempel fra MSNBC News eller USA Today, som daglig kan sende notiser til epost-adressen din.


Ved hjelp av IMAP og POPkan man lese og sende e- post fra sitt eget program. Vi spør ikke om hva du heter, telefonnummeret ditt eller annet når du oppretter en konto. Ankomstvarsling per brev (hentelapp postkasse) koster kr. Innlevert på Postkontor eller Post i butikk - pris: Kr 1- ekstra per kolli.


For pakker til mottakere i mer usentrale områder er prisen 1- kr høyere. Posten ønsker at postkasser merkes med alle navn i husstanden. For eneboliger bør også gatenavn og husnummer være med. Våre postkasseskilt er produsert i plast, og printet med værbestandig UV lakk. Avtalesignering trenger ikke ta lang tid.


Ved å sende ut dokumentene digitalt sparer bedriften din både tid og penger. Det er enklere å sende ut, og det er enklere for mottaker å signere. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg