fredag 12. februar 2016

Møllerens brød i brødbakemaskin

Godt nybakt brød eller rundstykker dufter himmelsk. Variasjon i det daglige brødet gir god matlyst! La deg inspirere her. Topp med gule og sorte sesamfrø. Se oppskriften her.


Deilig rett på 1-2-3! Ekstra godt med rosiner. Eltefritt og enkelt. Brødbaking har aldri vært enklere. Kjøp brødbakermaskin fra NetOnNet i dag! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Sammensetningen av ulike korn- og frøsorter av beste kvalitet gjør at du får to saftige brød med god smak. Vellykket resultat hver gang. Leter du etter en god oppskrift til din Wilfa brødbakemaskin vil du her finne en oversikt over mange gode ressurser rundt emnet. Blant oppskrifter til brødbakemaskinen finner du speltbrø müslibrø rugbrø foccacia, julekake, gulrotbrø lavkarbo brød og mye annet.


Som travel student har jeg gått til innkjøp av en brødbakemaskin. Etter et vellykket brød har jeg siden prøvd å sette sammen oppskriften selv, men uten hell. Bland alt det tørre, utenom gjæren, og dander dette fint i ett hjørne av formen. Legg gjæren på toppen slik at det ikke kommer i kontakt med vannet.


Still inn timeren og du har nybaktbrød om morgenen! Jeg får ca skiver på et slikt brød og kjører det på program for 7g. Ingenting smaker så godt som nybakt hjemmelaget brød ! Med Regals brødmikser kan du enkelt bake ditt eget brød. Miksene passer også godt til å bruke i brødbakemaskin.


Det eneste du trenger å tilsette er vann og olje. I sortimentet vårt finnes det et brød for alle smaker – Kornbrø Fullkornsbrø Matpakkebrød og mye mye annet godt. NRK Mat har brødoppskriftene til baking på mørke høstkvelder. Nybakt brød i matpakken?


Det er både morsomt og lønnsomt å bake. Dessuten smaker hjemmebakt ekstra godt! Ta deigen ut på bakebordet og del den i enten små eller store brød , alt etter hvor store former du har. Form brødene og legg dem i smurte former og sett brødene til heving.


Når brødene står litt over kanten på formen er de klare til å stekes. Stryk brødene med vann og strø godt med store havregryn oppå brødene til dekor. Pensle brødene med melk og rull dem i havregryn før de legges i to smurte 2-liters brødformer. Sett brødene på et lunt sted og la etterheve i ca. Forvarm ovnen til 2°C.


Stek brødene på en rist nederst i ovnen i ca. Del deigen i 2-emner og form til brød. Legg brødene i smurte former eller i bakepapirkledt langpanne med litt bakepapir mellom hvert brød. Deigen kan også formes til runde brød og legges i godt melete kurver.


Dekk brødene med et kjøkkenklede og la etterheve ca. Surdeig gir dypere smak og bedre skorpe med lett karamellisert smak. Når du først har fått smaken for surdeigsbrø er det vanskelig å gå tilbake til vanlige brød. I forhold til brød fra surdeig, har de jo ikke noe smak, sier han med ettertrykk. Min mor kjøpte en slik brødbakemaskin i den tiden da det var hipt og kult med hjemmelaget brød på 1-2-3.


Joda den laget brød den, men jeg ble ihvertfall ikke noen fan av det. Jeg bakte to slike brød denne gangen, og når du har gjort det før, så går det hele veldig greit. Merkeordningen “Brødskalaen” er utviklet for å gjøre det lettere å fastslå grovheten på brød. Denne oppskriften på herlig lettsaltet brød er en variant med fetaost og soltørkede tomater.


Focaccia smaker aller best ferskt og nystekt. Vi har en OBH Nordica brødbakemaskin som funngerer fint. Her får du våre beste tips. Vi bruker den ganske mye, det er veldig kjekt nårn man har glemt å kjøpe brød lørdag eller søndag kveld. Denne er ganske billig, men den har fungert flott for oss.


Brødet blir slett ikke verst og det blir lite oppvask og jobb med hvert brød. Hell posen oppi, tilsett vann og gjær, sett på maskinen. Passer til de fleste av våre produkter innen hjemmebakt.


Er det noen av dere som bruker brødbakemaskin ,. Møllerens produkter. Opplysningskontoret for brød og korn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg